CHP'Lİ KÖSE EMEKÇİLERLE BİR ARAYA GELDİ: TÜRKİYE KADINLARLA YENİDEN TARIM CENNETİ OLACAK!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Danışmanı Fatma Köse, Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu Dünya Kadın Çiftçiler Günü programında emekçi kadınlarla bir araya geldi.CHP iktidarlarında tarımın yine kalkınacağını belirten CHP'li Köse:" Türkiye'yi yeniden tarım cenneti yapacağız."dedi.


CHP Genel Başkan Danışmanı Köse, sosyal belediyecilik anlayışıyla her zaman örnek gösterilen Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliği yaptığı Dünya Kadın Çiftçiler Günü programına katıldı. Emekçi kadınlarla bir araya geeln Köse, üreticilerin sorun, talep ve önerilerini dinledi. Büyük bir ilgili ile karşılandığını ifade eden CHP'li Köse;"Mersin Büyükşehir Belediyesinin düzenlemiş olduğu Dünya Kadın Çiftçiler Günü programında emekçi kadınlarımız ile bir araya geldik.

fatma-kose-chp-mersin
Emeğini alın teriyle yoğuran, ülke ekonomisi için katma değer yaratan, üreten ve hayatın öznesi olan çok kıymetli kadın çiftçilerimizin günü kutlu olsun.Mersinden Kadın Kooperatifi ve Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne kadın çiftçilerimize, kadın istihdamına katkılarından dolayı teşekkür ediyor, alın terinizin karşılık bulduğu daha güzel günleri temenni ediyorum. İktidarlığımız döneminde Türkiye'nin yeniden tarım cenneti yapmak, istihdam sağlamak, üreticiyi kalkındırmak için var gücümüzle çalışacağımızın da sözünü veriyorum."şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi