CHP Sincan İlçe Başkanı Ömer Yılmaz, Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu'nun görevden alınmasıyla ilgili değerlendirmede bulundu. Başkan Yılmaz: İktidar yine asıl sorumluları görmezden geliyor." dedi.

"TRAFOYU TAMİR ETMEYENLER, YOLU TEMİZLEMEYENLER ASIL SUÇLU"

Başkan Yılmaz, Isparta Valisi Seymenoğlu'nun Covid-19'a yakalanması sebebiyle geçici olarak görevden alınmasının zamanlamasının çok manidar olduğunu belirterek;" Erdoğan her zaman aynı stratejiyi uyguluyor.

Eğitim kötüye gidince Milli Eğitim Bakanını istifa etmeye zorluyor, ekonomi kötüye gidince Maliye Bakanını görevden alıyor, verileri saklatıyor, hemen ardından TÜİK başkanını görevden alıyor. Ülkeyi o yönetmiyormuş, hiçbir şeyden haberi yokmuş, her şeyin suçlusu başkalarıymış gibi sadece verilen emirleri uygulayan başkanları, bakanları görevden alıyor.

Şimdi de Isparta Valisi Seymenoğlu'nu koronaya yakalandı diye görevinden alıyor. Kendisi korona olmuşken çalışmalarını evinden yürütebiliyorken tam da bu olayın üstüne valiyi iş göremez diye görevinden alıyor. Trafo tamirini yapmayan, yolları temizlemeyen, halka 48 saat enerji sağlayamayan, yardımları kabul etmeyen gerçek sorumluları görmezden geliyor. Yine faturayı asıl sorumlulara kesmiyor, suçu daha az olana kesiyor.

Elbet asıl sorumluların cezalandırıldığı gün gelecek. İşte o gün sandık gelecek, yetkililer tek tek hesap verecek." şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim