Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Kadın Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi (KADAUM) kampüs ve Adana il sınırları dışında da farkındalık yaratmak amacıyla eğitim seminerlerine devam ediyor. Bu kapsamda Çukurova Üniversitesi Kadın Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkez Müdürü Prof. Dr. Nigar Yarpuz Bozdoğan, Hakkâri’nin Çukurca İlçesi’nde kadınlara yönelik bilgilendirmede semineri düzenledi.

cu_eğitim (3)

Seminere Çukurca Belediye Başkanı Ensar Dündar, Cumhuriyet Savcısı Mustafa Teke, Çukurca İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Cankurtaran, kurum yöneticileri ve çok sayıda vatandaş ile öğrenciler katıldı.

Çukurca Gençlik Merkezinde düzenlenen seminere konuşmacı olarak katılan Prof. Dr. Nigar Yarpuz Bozdoğan, kadınlara yönelik bilgilendirmede bulundu.

cu_eğitim (4)

Prof. Dr. Bozdoğan, “25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü nedeniyle ilçedeki her kesimden toplanan vatandaşlara, kadına yönelik şiddete sıfır tolerans göstermesi konusunda bilgilendirmede bulunduk. Katılımın yoğun olması bizleri oldukça sevindirdi. Amacımız, Ülkemizdeki şiddete maruz kalan bütün kadınlara rehber olup, toplumun şiddete karşı sıfır tolerans uygulaması yönünde bilgilendirmektir” dedi.

cu_eğitim (7)

Editör: Haber Merkezi