Çukurova Üniversitesi 2022-2023 Eğitim Öğretim dönemi başlaması nedeniyle üniversiteye bu yıl kayıt yaptıran öğrenciler için Mediko Sosyal Merkezi tarafından oryantasyon düzenlendi. Öğrencilerin farkındalığını artırmak, kampüs ve kampüs olanakları hakkında bilgi sahibi olmalarının sağlanması amaçlanıyor…

Oryantasyon haftası kapsamında Tıp, Eczacılık ve Eğitim Fakültesi 1. sınıf öğrencilerine) Mediko Sosyal Merkezi Başhekimi Prof. Dr. Pınar Göker tarafından merkez hakkında bilgi verdi.

Prof. Dr. Göker:“ Birinci Basamak Hizmetlerimiz Öğrencilerimize Ücretsiz”

Prof. Dr. Pınar Göker (2)

Prof. Dr. Pınar Göker, Tıp, Eczacılık ve Eğitim Fakültesi dönem 1 öğrencilerine yönelik yaptığı sunumda, birinci basamak hizmetleri dahiliye, cildiye, psikiyatri, ağız ve diş sağlığı, Psikolojik danışma ve rehberlik, beslenme ve diyetisyen ile aşı uygulamaları hizmetlerinin verildiği Mediko Sosyal Merkezi’nden öğrencilerin, mesai saatleri içerisinde ücretsiz yararlanabileceğini söyledi.

Prof. Dr. Göker, öğrencilerin detaylı bilgiye de Mediko Sosyal Merkezi’nin güncel web sitesi adresi medikososyal.cu.edu.tr ve medikososyalsaglik01 instagram hesabından takip edilebileceği ifade etti.

oryantasyon_ (4)

Oryantasyon programı Tıp, Eczacılık ve Eğitim Fakültesi öğrencilerinin sorularının cevaplanması ve birlikte anı fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.

Editör: Haber Merkezi