Çukurova Belediyesi Yüzüncüyıl Mahallesi’nde yeni park yapımına başladı. 3 hafta içinde yapımının bitirilmesi planlanan parkın ardından yine aynı mahalleye yeni bir park yapımı daha başlayacak. Başkan Soner Çetin, Yüzüncüyıl Mahallesi’ndeki 22 parkın 12’sinin son 6 yılda yapıldığını belirterek, “İki yeni parkla mahallemizdeki park sayısı 24’e yükselecek” dedi.

Son 6 yılda yeni park yapıp halkın hizmetine açan Çukurova Belediyesi bu alandaki atağına devam ediyor. Çukurova Belediyesi Yüzüncüyıl Mahallesi’nde yeni park yapımına başlandı. 3 haftada bitirilmesi planlanan parkın ardından yine aynı mahalleye yeni bir park daha kazandırılacak.

Yüzüncüyıl Mahallesi 85383 Sokaktaki parkın bir an önce tamamlanması için çalışmalar hummalı bir şekilde devam ediyor. Park yapımı çevre sakinleri tarafından da memnuniyetle karşılandı. Parkın 3 haftada tamamlanması ve halkın hizmetine girmesi öngörülüyor.

ÇEVRECİ BELEDİYE

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, ilçede 212 parkın bulunduğunu belirterek, bunların 108’inin son 6 yılda kendi dönemlerinde yapıldığına dikkat çekti.

Planda yeşil alan görülen her alanın park olacağı yönünde seçim vaadi bulunduğunu hatırlatan Başkan Soner Çetin, “Bu sözümüzü yerine getirmek için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Yüzüncüyıl Mahallesi’nde şu anda 22 park bulunuyor. Bunların 12’sini son 6 yılda yaptık. Şimdi 13’üncü parkın yapım çalışmaları sürüyor. Bu parkın tamamlanmasının ardından yine Yüzüncüyıl’da yeni bir park yapımına başlayacağız” dedi.

Başkan Soner Çetin, yeşile ve doğaya saygılı bir belediye anlayışında olduklarını kaydederek, “Çukurova Adana’da yeşil alan miktarı bakımından ilk sırada geliyor. Park ve yeşil alan sayısını bu dönemde daha da artıracağız. Yaptığımız parkların çoğunu da temalı parklar oluşturuyor. Her alanda olduğu gibi yeşil alan konusunda da Çukurova örnek ilçe olmaya devam edecek” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim