Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nda partililere hitabında CHP lideri Kılıçdaroğluna yönelik açıklamaları dikkat çekti. Kılıçdaroğlu'na "Madem kendine bu kadar güveniyorsun... Öyleyse hodri meydan!" çağrısı yaptı.

Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmada Kemal Kılıçdaroğlu'nun Seçime aylar kala Amerika'ya gittiğinin altını çizen Erdoğan, "Gezinin bilinmeyen tarafları var, o şaibeli kısmın hesabını sormak, partisine düşer. Amerika'da görüştüğü FETÖ iltisaklı kişiler ile ilgili muhasebeyi yapmak da altılı masadaki ortaklarının görevidir" dedi.

Erdoğan, Kılıçdaroğluna hitaben, "Bay Kemal... Madem kendine bu kadar güveniyorsun, madem siyaset tarzının doğruluğundan bu kadar eminsin, madem ülkenin ve milletin geleceğinde sorumluluk almak istiyorsun… Öyleyse hodri meydan!

Gücün yetiyorsa, yüreğin varsa, kendi özgür iradenle hareket edebiliyorsan seçimlerde çık karşımıza; birikimlerimizi, vizyonlarımızı, programlarımızı, projelerimizi, heyecanlarımızı yarıştıralım. Kararı milletimiz versin.

Yok eğer aday olmak istiyor ama birilerinin şantajına, baskısına, telkinine, tehdidine maruz kalarak bunu ilan edemiyorsan da korkma… AK Partinin ülkemizde 20 yılda sağladığı huzur, adalet, hak, hukuk, özgürlük iklimi her bir vatandaşımız gibi senin de en büyük güvencendir."  ifadelerini kullandı.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="tr" dir="ltr">Bay Kemal... Madem kendine bu kadar güveniyorsun, madem siyaset tarzının doğruluğundan bu kadar eminsin, madem ülkenin ve milletin geleceğinde sorumluluk almak istiyorsun…<br><br>Öyleyse hodri meydan!</p>&mdash; Recep Tayyip Erdoğan (@RTErdogan) <a href="https://twitter.com/RTErdogan/status/1582680936776617984?ref_src=twsrc%5Etfw">October 19, 2022</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Editör: Haber Merkezi