Ceyhan, Hülya Erdem’le cazibe merkezi oldu

Ceyhanlı hemşehrileri için gecesini gündüzüne katan Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Cumhuriyetin ikinci yüzyılında yepyeni projeler açıkladı. Tarım ve enerji bölgesi olan Ceyhan’da atılan petrokimya tesisi temelinin yanı sıra hayata geçirilen Organize Sanayi Bölgesi ile yatırımların devam ettiğini söyleyen Başkan Erdem, “Ceyhan’ın işsizlik sorununun çözülmesini  umut ediyoruz. Ceyhan’a daha çok yatırım gelmesi için belediye olarak aralıksız çalışıyoruz” dedi.


İKİNCİ YÜZYILDA YEPYENİ PROJELER


Ailesi Ceyhan ve Ceyhanlılar için Cumhuriyetin ikinci yüzyılında yeni projeler açıklayan Başkan Hülya Erdem, Namık Kemal Mahallesi’nde amfi tiyatrosu bulunacak Kültür ve Sanat Meydanı, Yılankale’ye seyir tepeleri, cafeler yapacaklarını, tüm Türkiye’yi Yılankale’ye bekleyeceklerini vurguladı.
Yarsuvat Mahallesi’nde kadınlar, gençler için çok amaçlı kültür merkezi, Cumhuriyet Mahallesi’nde Bisiklet Evi’ni hayata geçireceklerini dile getiren Başkan Erdem, belediyenin işleteceği Yaşar Kemal Gençlik ve Kadın Yaşam Merkezi’nin de Ceyhan halkı için hizmete sunulacağını söyledi. Başkan Erdem, “Yılankale’den Ceyhan ve Adana’yı seyretme imkanı olacak. Kadınlar, gençler, çocuklar yaşam merkezinden, bisiklet evinden faydalanacak. Büyük üstad Yaşar Kemal’in adını taşıyan Gençlik ve Kadın Yaşam Merkezimiz tamamlandığında ilçemize sosyokültürel alanda bir çok fayda sağlayacak. Ceyhanlılara şimdiden hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

ceyhan belediyesi-yeni yılda yeni projeler (12)
“CEYHAN, CAZİBE MERKEZİDİR”


Adana’nın tek, Ceyhan’ın ilk ve tek kadın Belediye Başkanı olarak toplumsal belediyecilik örnekleriyle dikkat çeken Hülya Erdem, Ceyhan’ın bölgenin cazibe merkezi olduğunu, bu uğurda hizmetlerin sürekliliği, Ceyhan halkının huzuru, mutluluğu ve refah artışı için aralıksız çalışmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

ceyhan belediyesi-yeni yılda yeni projeler (3)

ceyhan belediyesi-yeni yılda yeni projeler (2)

ceyhan belediyesi-yeni yılda yeni projeler (1)

ceyhan belediyesi-yeni yılda yeni projeler (5)

ceyhan belediyesi-yeni yılda yeni projeler (4)

ceyhan belediyesi-yeni yılda yeni projeler (8)

ceyhan belediyesi-yeni yılda yeni projeler (6)

ceyhan belediyesi-yeni yılda yeni projeler (7)

ceyhan belediyesi-yeni yılda yeni projeler (8) (1)

ceyhan belediyesi-yeni yılda yeni projeler (10)

ceyhan belediyesi-yeni yılda yeni projeler (9)

ceyhan belediyesi-yeni yılda yeni projeler (11)

ceyhan belediyesi-yeni yılda yeni projeler (12)

ceyhan belediyesi-yeni yılda yeni projeler (14)

ceyhan belediyesi-yeni yılda yeni projeler (13)

ceyhan belediyesi-yeni yılda yeni projeler (15)

Editör: Haber Merkezi