Deercase Türkiye’nin Yepyeni Warner Bros. DC Comics Mobil Aksesuar Koleksiyonu İle İçinizdeki Kahramanı Ortaya Çıkarmaya Hazır Olun!

Yaşamımıza eşlik eden bir arkadaş gibi her an yanımızda olan akıllı telefonlar kişiselleştirme trendinden nasibini alıyor. Yaşam alanlarını, kıyafetlerini ve eşyalarını kendine özel kılma arayışındaki tüketicilerin cep telefonlarıyla ilgili kişiselleştirme beklentisine telefon kılıfları cevap veriyor. Böylece telefon kılıfları artık yalnızca cihazları korumuyor, sahibinin tarzını da yansıtıyor.

Tasarımlarda yaratıcılık hiç olmadığı kadar ön plana çıkarken, markaların fark yaratacak ürünler için başlattığı projeler dikkat çekiyor. Son olarak telefon kılıfı ve teknoloji aksesuarı tasarlayan Deercase Turkey, dünyanın önde gelen film yapım ve televizyon şirketlerinden Warner Bros. ile işbirliği yaptığını duyurdu. Bu kapsamda marka, geçmişten bugüne hafızalara kazınan tüm Warner Bros. karakterlerini özel bir telefon kılıfı koleksiyonunda bir araya getirecek. 

Fanların içlerindeki ev sevdiği kahraman ortaya çıkaracak 

Deercase Turkey’nin yeni koleksiyonunda, zamansız çizgi roman karakterlerinden günümüzün en popüler sinema ve TV karakterlerine, kullanıcıların içlerindeki kahramanı ortaya çıkaracak pek çok tasarım yer alacak. Warner Bros. işbirliği çerçevesinde ilk etapta; Batman, Superman, Wonder Woman, The Flash ve Aquaman gibi en popüler karakterlerin yanı sıra Shazam!, Cyborg, Super Girl, Teen Titans gibi DC Comics fanlarının favori karakterleri telefon kılıflarına taşınacak.

Warner Bros. x DC Comics koleksiyon lansmanıyla kullanıcıların karşısına çıkmayı planlayan marka; renkli silikon, simli sulu, neon, glossy, arty case, slidecase ve şeffaf olmak üzere 7 farklı materyal seçeneği de sunacak. 

Türk tasarımcılar Warner Bros.’un zengin kreatif görsel dünyası ile bir araya geldi

Deercase Turkey x Warner Bros. koleksiyonunun hayata geçmesinin ardında yetenekli Türk tasarımcılardan oluşan ve Warner Bros.’un kreatif dünyasından ilham alan geniş bir ekip var. Deercase Turkey Pazarlama ve İletişim Direktörü Özlem Topaloğlu Özdemir, “Müşterilerimize en renkli ve yaratıcı içerikleri sunmak için çalışıyoruz.

Bir yandan trendleri takip ediyor, diğer yandan kendi trendlerimizi yaratmayı önemsiyoruz. Warner Bros.’un rengarenk bir dünyası var ve kitlemizin de Warner Bros. karakterlerine ilgisinin çok yüksek olduğunu biliyoruz. Bu renkli ve geniş dünyayı onlara sunabilmek en büyük hedeflerimiz arasındaydı. Şimdi ise bu iş birliğiyle hedefimize ulaşacağımıza inanıyoruz” dedi.

Editör: TE Bilisim