JLL Türkiye tarafından yönetilen, Başkentin en gözde alışveriş merkezlerinden Next Level Alışveriş Merkezi, her hafta sonu düzenlediği birbirinden farklı atölye çalışmalarıyla Ankaralıların buluşma noktası olmaya devam ediyor.

Seçkin marka karmasının yanı sıra ziyaretçilerine kişisel gelişim noktasında da alternatifler sunan ve bu doğrultuda Deneyim Atölyeleri projesini hayata geçiren Next Level AVM, seramik atölyesinin ardından bu hafta sonu da Frida bez bebek atölyesi düzenledi. 2 gün boyunca farklı seanslar halinde gerçekleşen etkinlik, ziyaretçilerden büyük ilgi gördü. Katılımcılar uzman eğitmen eşliğinde bez bebek yapımını öğrenirken, yeni hobiler edinmenin ve yeni yetkinlikler kazanmanın keyfini yaşadı.

Deneyim Atölyeleri belli periyotlar ve birbirinden farklı atölyeleri ile ziyaretçilerini ağırlamaya devam edecek.

En lezzetli atölyeler de Next Level AVM’de

Deneyim Atölyelerinin büyük ilgi gördüğü AVM’de mutfak sanatları eğitimleri de devam ediyor. Ferah oturma alanları ve zengin menü seçeneğiyle Next Level Teras’ta yer alan Magellan’da Next Level ziyaretçilerine özel pizza workshopu düzenlendi. Magellan’ın usta şefi tarafından verilen eğitimde katılımcılara pizza hamuru açım teknikleri ve lezzetli pizza yapmanın tüm püf noktaları anlatıldı. Ziyaretçiler tarafından büyük ilgiyle karşılanan mutfak sanatları workshopları dünya mutfağından farklı lezzetlerle devam edecek.

Editör: TE Bilisim