Kozan'da yaşanan yangın sonrası yangında zarar gören vatandaşlara Derman belediyeciliği yardım elin uzattı.

CHP Adana İl YÖnetimi, İl Kadın Kolları, Adana Büyükşehir Belediyesi, Seyhan Belediyesi, Çukurova Belediyesi, Ceyhan Belediyesi ve İmamoğlu Belediyesi Kozan da yangından zarar gören vatandaşı yalnız bırakmadı.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar; "Kozan'da yaşanan ve hepimizin içini yakan yangın sonrası yaralarımızı sarmaya devam ediyoruz. Derman Ekibimiz yangından etkilenen vatandaşlarımıza yardımları ulaştırıyor. Veteriner hekimlerimiz hayvanların tedavisini ve bakımlarını gerçekleştiriyor. Adana'mıza geçmiş olsun."dedi

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin "Kozan'da yaşanan yangın sonrası bir nebze de olsun yaraları sarmak için yangından etkilenen vatandaşlarımız için hazırlamış olduğumuz yardım kolilerini CHP İl yönetimi ve kadın kollarımız ile birlikte ulaştırdık. Hemşehrimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Adanamıza geçmiş olsun."dedi

Seyhan Belediyesi "Kozan'da yaşanan yangın sonrası halkımızın yaralarını sarmak için Kozan’dayız."dedi

CHP Adana İl Kadın Kolları; “#DermanBelediyeciliği her yerde, halkın yaralarını sarma derdinde.Tüm yurttaşlarımızla beraber mutlu yaşamak istiyoruz. #Kozan’lı kardeşlerimizin yanındayız” dedi.

Derman Belediyeciliği her yerde, halkın yaralarını sarma derdinde. Tüm yurttaşlarımızla beraber mutlu yaşamak istiyoruz. Kozan’lı kardeşlerimizin yanındayız.

Editör: TE Bilisim