ALİ BABACAN İMAMOĞLU ve KOZAN İLÇE BİNALARININ AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİ.

 DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, 14 Ekim Perşembe günü, Adana’nın Sarıçam İlçesinde esnaf ziyaretlerini gerçekleştirdi. Babacan daha sonra İmamoğlu ve Kozan İlçe bina açılışlarını gerçekleştirmek üzere Adana merkezden ayrıldı.

DEVA Partisi İmamoğlu İlçe Binası Açılışı

İmamoğlu İlçe Merkezinde coşkulu kalabalık ile karşılanan Babacan kısa bir esnaf turu yaptıktan sonra parti ilçe binasının açılışı öncesi halka hitaben konuşma gerçekleştirdi.

İmamoğlu ilçe başkanlığı açılışına CHP’li Belediye Başkanı Kasım Karaköse’de  katıldı.

Kozan İlçe Başkanlık Binası’nın Açılışı Mitinge Dönüştü

14 Ekim Perşembe günü Deva Partisi Kozan İlçe başkanlığı binasının açılış törenine partinin bir çok genel merkez yöneticisinin yanı sıra çevre illerin il başkanları da katıldı.

Açılış öncesi kendisi de Kozan’lı olan ve Genel Başkan Baş Danışmanı Ramiz Ongun bir konuşma gerçekleştirdi. Ongun’un ardından Kozan İlçe Başkanı Güngör Avan ve Adana İl Başkanı Sadullah Kısacık’da birer konuşma yaptı.

Daha sonra kürsüye Genel Başkan Ali Babacan çıktı.

Kozanlı vatandaşlara hitap eden Babacan daha sonra Kozan ilçesinde esnafları ve Kozan Belediye Başkanını ziyaret etti.  

Kozan’da halka hitap eden Babacan’ın konuşmalarından bazıları şunlar;

Ali Babacan: “Riyakârlığa karşı dürüstlüğün, yanlışa karşı doğrunun sesini yükseltmek için yollara düştük.”

Ali Babacan: “İktidar partisine zamanında destek vermiş vatandaşlarımız bile diyor ki ‘Onlar bir enflasyon açıklıyor ama bu doğru değil.'

Vatandaş, devletin söylediğine inanmıyor. Bu çok vahim bir durum.”

Ali Babacan: “İktidar ortakları, kendisine oy veren insanlarla bile aralarına aşılmaz duvarlar ördü. Sayın Erdoğan kendisini uydurulmuş bir gerçeklik odasına hapsetti.

Bu millet kendisine sırtını dönenle, kendisiyle arasına duvarlar inşa edenle yola devam etmez.”

Ali Babacan: "Daha 2 gün önce Sayın Erdoğan çıktı televizyona iki kelime etti, dolar 9 lirayı geçti.

Daha dün gece yine 2-3 kişiyi aldı, 2-3 kişiyi attı. Dolar daha da arttı. Ne yapsa olmuyor."

Ali Babacan: “Talimatla faiz düşmez. Talimatla dövizin kuru düşmez. Dövizin kuru da faiz de ancak güvenle düşer, güven."

Ali Babacan: “Türk liramız, milli paramız pul oldu, pul. Adını sanını duymadığınız para birimleri Türk lirasından daha değerli oldu.”

Ali Babacan: “Yerli gübre sanayinde atılım yapacağız. Kimyasal gübrenin yanında, organik gübre üretiminin teşviğini vereceğiz.

Başta linyit olmak üzere, yerli kaynaklarımızı kullanarak, gübre üretimini artırmak için de her türlü teşviği vereceğiz.”

Ali Babacan: “Kazanılmış haklardan, tek bir gram dahi eksilmesine müsaade etmeyeceğiz. Gasp edilen tüm hakları da aynen vatandaşlarımıza iade edeceğiz.”

Ali Babacan: "10 dolar bozdursan, 10 dolar alsan kimliğinin fotokopisini vereceksin döviz bürosuna. Kafa bu.

Siz bununla mı memleketteki dövizin artacağını zannediyorsunuz, bununla mı yastık altındaki dövizin ortaya çıkacağını zannediyorsunuz?

Beyhude çaba bunlar."

https://www.habereguven.com/deva-partisi-genel-baskani-ali-babacan-adana-saricamda-esnaflari-gezdi/
Editör: TE Bilisim