Kısacık Karataş’ta Esnafı Gezdi…

Deva Partisi İl Teşkilatı Adana İl Başkanı Sadullah Kısacık Başkanlığında Önce Sahilde Çöp Topladı, Sonrasında Esnafı Ziyaret Etti.

Deva Partisi Adana İl Başkanı Sadullah Kısacık, beraberinde il yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Karataş ilçesini ziyaret etti. Sabahın erken saatlerinde Karataş’ta bir araya gelen il yönetim kurulu üyeleri,  Dünya Temizlik Haftası münasebetiyle ‘’mavi yelekleriyle’’ Karataş Sahili’nde bulunan çöpleri toplayarak çevre etkinliği gerçekleştirdiler. Çevre etkinliği çerçevesinde, sahildeki vatandaşlarla da bir araya gelen Sadullah Kısacık ve yönetim kurulu üyeleri, “Temiz Çevre Temiz Siyaset” faaliyetleri kapsamında Deva Partisi’nin çevre politikalarını anlatan broşürlerinin dağıtımını gerçekleştirdiler.

WhatsApp Image 2022-09-19 at 14.08.09

Sabah saatlerinde gerçekleşen çevre etkinliğinin ardından, öğle saatlerinde Karataş merkez mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Sadullah Kısacık, burada Karataş ilçesinin sorunları ile ilgili muhtarlardan bilgi aldı. Daha sonra beraberindeki il yönetim kurulu üyeleri ile Karataş ilçe esnafını tek tek ziyaret eden Kısacık, kahvehanede Karataşlılar ile bir süre sohbet etti.

Ziyaretlerin ardından açıklamalarda bulunan Deva Partisi İl Başkanı Sadullah Kısacık; Karataş ziyaretlerinin çok verimli geçtiğini, her kesimden vatandaşlar ve muhtarlar ile bir araya geldiklerini söyledi. İlçe esnaflarını tek tek ziyaret ettiklerini, Karataş esnafının son yılların en kötü sezonunu geçirdiklerini ifade ettiklerini, mevcut durumdan ve gidişattan rahatsız olduğunu dile getiren Sadullah Kısacık; ziyaretlerinde halinden memnun olan tek bir esnaf ve tek bir vatandaş ile karşılaşmadıklarını, bu durumun vatandaşlarda ve esnafta büyük bir karamsarlık yarattığını belirtti.

Karataş ilçesinde sohbet ettikleri esnaf ve vatandaşın çoğunluğunun; “Ülke ekonomisi çok kötü. Bu kötü gidişatı düzeltirse, Ali Babacan düzeltir”, dediklerini belirten Kısacık:  “Yaşanan ekonomik krize çözüm bulma noktasında Genel Başkanımız Ali Babacan’a ve Deva Partisi kadrolarına vatandaşın güveni olduğunu, bu manada Deva Partisi’nin, Türkiye’nin içerisinde bulunduğu sosyo - ekonomik krizden çıkmada vatandaşın umudu olduğunu, bu umuda ve güvene layık olmak için Deva Partisi kadroları olarak gece gündüz demeden çalışıyoruz”, dedi.

Ziyaret ettikleri ilçelerde vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılandıklarını, Deva Partisinin ve Ali Babacan’ın ilgi ile takip edildiğini gördüklerini söyleyen Kısacık: “Deva Partisine ve Genel Başkanımız Sn. Ali Babacan’a gösterilen bu ilgi ve alaka bizleri çok mutlu etti ve daha da motive olmuş bir şekilde Karataş gezimizi tamamladık”, dedi.

Editör: Güven BOĞA