DEVA PARTİSİ TUFANBEYLİ İLÇE KONGRESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

KISACIK : Deva Partisi İddialı bir partidir. Devlet’in yönetimini de Adana’nın yönetimine de talibiz.

Deva Partisi Tufanbeyli 1. Olağan ilçe kongresi Tufanbeyli’de gerçekleştirildi. Kongreye Deva Partisi Adana İl Başkanı Sadullah Kısacık, il yönetim kurulu üyeleri, Tufanbeyli siyasi parti ilçe başkanları ve Tufanbeyli ilçe delegeleri katıldı.

Tufanbeyli ilçe başkanı Hacı Rüstem Keçe kongrede yaptığı konuşmada Kurucu ilçe başkanı atandığı günden bugüne Tufanbeyli halkı tarafından ciddi bir teveccühle karşılandıklarını, ilçe yönetimini oluşturduklarını ve çalışmalara başladıklarını bu süreçte Tufanbeyli’ye Deva olacak köy ve mahalle temsilciliklerini atamayı sürdürdüklerini söyledi. Böylesine önemli bir göreve bizleri layık gördükleri için İl Başkanımız Sadullah Kısacık’a ve Genel Başkanımız Ali Babacan’a teşekkürlerimi arz ediyorum dedi.

Deva Partisi Adana İl Başkanı Sadullah Kısacık kongrede yaptığı konuşmada Deva Partisinin henüz 1 yaşında olmasına rağmen tüm ülkede hızla teşkilatlandığını ve deva kadrolarının her gün daha da büyüdüğünü söyledi.

Deva Partisinin Türkiye siyasi hayatında yaşanan tıkanıklığı gidermek amacı ile kurulduğunu ve halkın siyasete dair kaybolan inancını yeniden yeşerttiğini dile getiren Sadullah Kısacık, Ülkenin her geçen gün daha da kötüye gittiğini gören ve mevcut siyasi yapının bu kötüye gidişi durduracak bir irade gösteremediğini idrak eden Sayın Genel Başkanımız Ali Babacan ve yol arkadaşları milletimizin taleplerine daha fazla kayıtsız kalamamış Demokrasi ve Atılım Partisini kurmuştur.

Sadullah Kısacık yaptığı konuşmada; Demokrasi ve Atılım Partisi sadece % 10 - %20 oy alalım, Türkiye Büyük Millet Meclisinde temsil edilelim mantığı ile kurulan bir parti değildir. Deva Partisi Ülkeyi ve Devleti yönetme, iktidar olma hedefi ile kurulmuş iddiası olan bir partidir. Milletimizin desteği ile hem ülkemizi, hem şehrimizi Deva Partisinin liyakatli kadroları yönetecektir dedi.

Yapılan kongrenin ardından Deva Partisi İl Başkanı Sadullah Kısacık ve Tufanbeyli ilçe başkanı Hacı Rüstem Keçe Tufanbeyli esnafını ziyaret etti.

Editör: TE Bilisim