Sezon başı kadrosuna 11 oyuncu takviye yapan Adana Demirspor’un ara transfer dönemi de hızlı geçecek

DEVRE ARASI TAKVİYE ŞART

Ülkemiz ekonomik anlamda büyük sıkıntılar yaşamasına rağmen Adana Demirspor 2020-2021 sezonuna yine sorunsuz başlamış ve yaptığı bütçeli transferlerle adeta Süper Lig kulüpleriyle yarışır haline gelmişi. Ancak geçen haftalarda toplanan puan geçen sezonun da üstünde olmasına karşın mavi lacivertli taraftarlar oynanan futboldan hiçte memnun olmadı. Gözler ise ara transfer dönemine çevrildi.

Adana Demirspor’un Litvanyalı file bekçisi Zubas geride kalan haftalarda takımın en etkili ve taraftarların da en güvendiği isimlerin başında geliyor.

TARAFTAR İSTİKRARLI FUTBOL İSTİYOR

Adana Demirspor, 2019-2020 futbol sezonunda 12. Haftasında çok daha az puan toplamış bu sezon ise geçen sezona oranda puansal anlamdaki başarısı dikkatleri çekmişti. Geçen sezonki gol yollarındaki istikrarlı çizgi bu sezonda devam ederken mavi lacivertliler kalesini de en az kapatan 2 takımından biri olmayı başardı. Ancak bir gerçek var ki TFF 1. Ligin en bütçeli takımı Adana Demirspor’un sergilediği performans maçı ekranlarında takip eden taraftarları hiçte memnun etmiyor.

İtalyan forvet Lanzafeme geride kalan haftalarda yalnızca 1 kez gol sevinci yaşayarak beklenen performansın uzağında kaldı.

ADS LİGİN EN YAŞLI KADROSU

Mavi Şimşekler 1. Ligin en yaşlı takımı olurken bu handikaplı tablo karşılaşmaların oyun düzeyinde de zaman zaman etkiliyor. Takımda 30’un üstünde toplam 13 futbolcu yer alıyor. Zubas, Kerim Avcı, Kosecki 30, Anıl, Mehmet Uslu 32, Süleyman Koç 31, Volkan Şen, Dibba, Lanzafeme 33, Mehmet Akyüz 34 ve Erkan Zengin ve Rassoul 35 yaşında.. Devre arasında yapılacak genç ve dinamik bir kadroyla daha da oyunu genele yayan ve hızlı oynayabilecek oyuncuların tercih edileceği belirtiliyor.

Editör: TE Bilisim