DİSK/Genel-İş İzmir 2 No’lu Şube Yönetim Kurulu 8 Haziran Salı günü yaptığı açıklamada; “İBB Başkanı Syn Tunç SOYER yapılan görüşmede taban ücretimize % 27 zam teklifi önerilmiştir. Masada bitirmek için görüşmeler devam edecektir" dedi.

DİSK/Genel-İş İzmir 2 No’lu Şube Yönetim Kurulu toplu sözleşmenin bütün detayları ile ilgili bugün (9 Haziran) saat:15:00’de açıklama yapacaklarını belirtti…! Yönetim kurulu yaptığı çağrıda bütün üyeleri açıklamayı izlemeye davet etti..

DİSK/Genel-İş İzmir 2 No’lu Şube Yönetim Kurulu 8 Haziran Salı günü yaptığı açıklamada; “İBB Başkanı Syn Tunç SOYER yapılan görüşmede taban ücretimize % 27 zam teklifi önerilmiştir. Masada bitirmek için görüşmeler devam edecektir. Yarına kadar (9 Haziran) olumlu bir gelişme olmaz ise saat:15.00’de Fuar Basmane Kapısında toplanıp İZENERJİ Genel Müdürlüğüne grev kararını asacağız” dedi.

Bizi memnun etmeyen rakamı işçiye sormayacağız

Görüşme sonrası işçilere açıklama yapan Genel-İş İzmir 2 No’lu Şube Başkanı Arif Yıldız, “Eşit işe eşit ücreti talep ettiğimizi bir kez daha söylüyoruz. Talebimiz net. Başta söyledik, bizi memnun etmeyen rakamı işçiye sormayacağız. Son noktayı daha önceki sözleşmelerde olduğu gibi yine işçiler koyacak” dedi.

Editör: TE Bilisim