Adana Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri’nden ziyaret

Doç. Dr. Ergül Halisçelik AGSYD’ne konuk oldu

Adana Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Ergül Halisçelik, Anadolu Gazeteciler ve Spor Yazarları Derneği Adana Şubesi’ni ziyaret etti. AGSYD Başkanı Mustafa Boz ve yönetim kurulu üyeleri ile samimi bir sohbet gerçekleştiren Doç.Dr.Halisçelik, dernek üyelerine çalışmalarında başarılar diledi. 

1 (3)-12

Samimi ve neşeli geçen ziyarette, Adana’nın sorunları,  siyaset, spor ve güncel konular konuşuldu. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halisçelik, “Başkanımız Sayın Zeydan Karalar ve çalışma arkadaşlarımızın özverili çalışmalarıyla vizyonumuzu şekillendirdik ve bütçemizi ayarladık. İstihdam sağlayacak, üretimi ve verimliliği artıracak yatırımları gerçekleştirmek için çalışmalarımız aralıksız devam ediyor diyerek, sözlerini şöyle sürdürdü:

 “Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeydan Karaların talimatı, desteği ve ekibimizle birlikte, bilgi, birikim ve tecrübemizi Adana'nın ekonomisine yön vermeye ve yeniden ekonomide şaha kalkması için harcıyoruz. Adana’mızın kalkınması için hedefler koyduk. Son yıllarda maalesef gerilerde kalan kentimize, üretim ve istihdam artışı sağlayacak, yeni yatırımlar için tecrübeli ekibimizle hizmet vermek için çabalıyoruz. Hedefimiz Adana’mızı daha modern, daha da yaşanabilir bir kent haline getirmek.

Yeni projelerimiz ile iş dünyasının temsilcileri ile verimli bir şekilde toplantılar yapıyoruz. Geçmişten gelen borcumuz giderek azalmaya başladı. Adana’nın farklı sektörlerdeki yatırım potansiyeli, hassas tarım teknolojileri, sanayi, sağlık ve spor turizmi, hizmet sektörü gibi konularda STK’lar ile Adana’nın öncelikleri hususlarında fikir alışverişinde bulunuyoruz.”

3 (4)-1

AGSYD Adana Şube Başkanı Mustafa Boz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Başkan Boz, ‘Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, sayın Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç.Dr.Ergül Halisçelik’in derneğimizi ziyareti bizleri çok memnun etti.  Tecrübeli bürokratımız, Adana'nın çeşitli spor kulüplerinde lisanslı olarak futbol oynamış, farklı kategorilerde gol kralı olmuş ve takım kaptanlıkları yapmış bir futbolseverdir. Değerli Genel Sekreterimiz, benim de yönetici olduğum Yüreğir Demirsor Futbol takımında 2 sene futbol oynadı ve gol kralı oldu. Adana’mız için büyük bir değer olan Adana sevdalısı bürokratımıza AGSYD adına teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi