Çift her zaman evlat edinmek ve harika bir aileye sahip olmak istiyordu, ancak 9 çocuklarının ebeveynleri olacağını asla hayal etmemişti.

Pennsylvania'dan (ABD) bir çift dört çocuğu evlat edindi ve haftalar sonra  dördüzlerin ebeveynleri olacaklarını öğrendi . Yeni ve kapsamlı yavrular yeniden bir araya bir ay içinde, veliler  anlattı Yeni hayatlarına yerel medya ayrıntıları.

Hikaye 2017'de Maxine ve Jake Young'ın 4 yaşında, 2 yaşında, 11 aylık ve yeni doğmuş bir bebek olan dört küçük erkek kardeşi evlat edinmeye karar vermesiyle başladı . Çift , hem biyolojik hem de evlat edinilmiş birçok çocuk sahibi olmayı planladı , ancak Maxine hamile kalamadı. Sadece aylarca süren tedaviden ve birkaç düşükten sonra, 2018'in sonunda kadın ilk biyolojik çocuğu Henry'yi doğurdu .

Maxine, "Kaosttu. Bir yıldan kısa bir süre içinde sıfırdan beşe çıktık" dedi.

Maxine ve Jake yavaş yavaş beş çocuğu büyütmeye alıştılar, ancak bunun  sadece başlangıç olduğunu hayal etmediler . Aralık 2019'da, evlat edinmeyi sonlandırdıktan sonraki haftalar içinde, Maxine'in dördüzlere hamile olduğunu öğrendiler .

"Ben bile düşünmedim ben vitro fertilizasyon (IVF) ya da bizim çocuk sahibi olmak için başvurmak zorunda intrauterin inseminasyon (IUI), içinde olmadan hamile alabilir," dedi kadın.

Kocalar çok heyecanlıydı ama aynı zamanda  hamilelik konusunda endişeliydi . Ancak 31 Temmuz'da Maxine dört bebeği doğurdu . Bunlardan ikisi zaten evde, diğer ikisi Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi'nde iyileşmeye devam ediyor.

 Maxine , " Bebeklerle tanışmak tarif edilemez bir andı . Geçen ayların tüm mücadeleleri hemen unutuldu; acı ve stres artık önemli değildi. O anda, yaşadığımız her şey buna değdi, " diye yazdı 

Editör: TE Bilisim