Kalp krizi sonucu 62 yaşında hayatını kaybeden Adana’nın ünlü Gastroenteroloji Uzmanı Dr. Gürsel Özgür, Adana Tabip Odası’nda düzenlenen törenin ardından memleketi Ankara’da toprağa verilmek üzere son yolculuğuna uğurlandı.

WhatsApp Image 2022-12-13 at 12.02.45

MESLEKTAŞLARI GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Merhum Dr. Gürsel Özgür için bir dakikalık saygı duruşunda bulunulmasının ardından bir ülke sevdalısını yolcu etmek için toplantıklarını söyleyen Adana Tabip Odası Başkanı Uzm. Dr. Selahattin Menteş, törende yaptığı duygu yüklü konuşmada “Meslektaşımız Dr. Gürsel Özgür hepimizin Ağabeyi, sizlerin dostları, halkımızın yiğit bir evladıydı. Hepimizin yüreği yanıyor, acı içerisindeyiz. Ama biliyoruz ki anıları her zaman bizlere ışık tutacak. Gürsel Ağabey sadece bu ülkeyi ve insanlarını düşündü. Varlığıyla hem hekim hem insanlık adına güven veren, yoksul dostu bir hekimdi. Hiç tanımadığı insanlar için bile yüreği çarpardı. Tabip Odası Gürsel Ağabeyimin evi, iyi kötü gününde bizler dostuyduk. Her ihtiyacımızda yanımızdaydı. Her konuda yol gösterenimizdi. Bugün sadece bizim değil, tüm Çukurova ve ülkemizin büyük bir kaybı var. Dr. Gürsel Özgür yaşadığımız bu coğrafyada ölümsüz bir yiğit olarak anılacaktır. Geride kocaman sevgi dolu yüreğinle bizlere güzellikler bıraktın. Gittiğin yerde huzur bulasın. Işıklar içerisinde uyu. Hepimizin başı sağolsun.” diye konuştu.

WhatsApp Image 2022-12-13 at 12.02.45 (2)

ALKIŞLARLA UĞURLANDI

Gastroenteroloji Uzmanı Dr. Gürsel Özgür’ün cenaze törenine ailesinin yanı sıra Adana Tabip Odası Yöneticileri, Türk Tabipleri Birliği 2. Başkanı Doç. Dr. Ali İhsan Ökten ve hekimler, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, meslek örgütü başkan ve üyeleri, sağlık çalışanları ve vatandaşlar katıldı.

WhatsApp Image 2022-12-13 at 12.02.45 (3)

Dr. Gürsel Özgür Ankara’da aile kabristanında defnedilmek üzere sevenlerinin alkışlarıyla uğurlandı.

WhatsApp Image 2022-12-13 at 12.02.44

Editör: Haber Merkezi