Adana Barosunun 31. Olağan Genel Kurulu ve Seçimlerinin ardından 1006 oy alarak Baro Başkanı seçilen Av. Semih Gökayaz, mazbatasını Seyhan 2. İlçe Seçim Kurulu Başkanı ve 6. İş Mahkemesi Hakimi Şenol Öz’ün elinden törenle aldıktan sonra kurumlardan doğru hayırlı olsun ziyaretleri sıklaştı.

Eğitim Sen Adana Şubesinden Hayırlı Olsun Ziyareti

Adana Eğitim Sen Şube Yürütme Kurulundan Şube Başkanı Hüseyin Kaya, Şube Sekreteri Süleyman Kavuncuoğlu, TİS ve Hukuk Sekreteri Cemil Özen, Mali Sekreter Emine Soncu Tunç’dan oluşan bir heyet Adana Baro Başkanı Avukat Semih Gökayaz’ı ve seçilen yönetim kurulu üyelerini tebrik etti.

31. Dönem Adana Baro Başkanlığına seçilen Av. Semih Gökayaz, Eğitim Sen Şube Yürütme Kuruluna ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Gökayaz konuşmasında; “Genel kurul ve seçimlerin ardından yeni bir heyecan ve ruhla yola çıkacaklarını belirterek, “Çok sıkıntılı bir seçim süreci geçirdik. Türlü sebeplerle baroların seçimleri yaptırılmadı. Ama bizler birlik ve dayanışma içerisinde Adana Barosu 31. Dönem Genel kurulu ve seçimlerini başarıyla gerçekleştirdik” dedi.

Gerçekleştirilen ziyaret sırasında; “Ülkenin siyasal sorunları, çoklu baronun yarattığı sıkıntılar, emek ve demokrasi mücadelesinde ortak paydada buluşmalar ve KHK ile ihraç edilen kamu emekçilerin sorunlarını ele alındı.”

Editör: TE Bilisim