EMEP Yöneticisi Ali Büyükyiğit Görkemli Bir Törenle Uğurlandı

Emek Partisi Adana İl Yöneticisi Ali Büyükyiğit uzun bir süredir gördüğü tedavi sonrası 17 Temmuz 2021 tarihinde yaşamını kaybetmişti.

Bugün 100.Yıl Cemevinde ki törenin ardından Adana’nın Şambayad mahallesindeki mezarlıkta gerçekleştirilen törenle uğurlandı.

Ali Büyükyiğit için gerçekleştirilen törene; EMEP Genel Başkanı Ercüment Akdeniz, Evrensel Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Fatih Polat, HDP Adana Milletvekili Kemal Peköz, HDP Adana İl Eş Başkanları Gülseren Tural, Mehmet Karakış, CHP Adana İl Başkanı Mehmet Çelebi, İl, İlçe Yöneticileri, KESK ve DİSK’e bağlı sendikaların yönetici ve üyeleri, Önceki dönem CHP Milletvekilleri İbrahim Özdiş ve Zülfikar İnönü Tümer, Adana Alevi Platformu, PSAKD Yönetici ve üyeleri, çok sayıda Emek Partisi yönetici ve üyeleri, dostları katılım sağladı.

Ali Büyükyiğit Uğurlama, Halil İmrek Konuşma

Şambayad Mezarlığındaki törende sırasıyla EMEP GYK Üyesi Halil İmrek, EMEP Genel Başkanı Ercüment Akdeniz ve Evrensel Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Fatih Polat ve Ali Büyükyiğit'in kardeşi Sefa Büyükyiğit birer konuşma gerçekleştirdi.

Konuşmalarda Ali Büyükyiğit’in devrimci mücadeledeki yerine, işçi sınıfına, sosyalizme inanmışlığına, halk için fedakarlığına dikkat çekildi.

Ercüment Akdeniz, Ali Büyükyiğit Uğurlama

Fatih Polat, Ali Büyükyiğit uğurlaması

Ali Büyükyiğit için Kardeşi Sefa Konuşuyor

Ali Büyükyiğit marşlarla uğurlandı

Editör: TE Bilisim