Kılıçdaroğlu suç işlemiştir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Afrika ziyareti öncesi İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan açıklamalarda bulundu. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun bürokrasiyi tehdidinden, ABD ve F-35 geri ödemesine, Koronavirüsten aşı çalışmalarına önemli konulara değinen Erdoğan "Kılıçdaroğlu suç işlemiştir" dedi. İşte Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkan ifadeler;

MECLİSE HİTAP EDECEK İLİŞKİLERİMİZİ DEĞERLENDİRECEĞİZ

Afrika ziyaretimiz kapsamında önemli adımlar atacağız. Ziyaretlerimiz kapsamında meclis hitabımız da olacak. Karşılıklı ziyaretlerimiz ilişkilerimizde önemli bir ivme yakalanmasına vesile oldu. İlişkilerimizi daha ileriye nasıl götüreceğimize ilişkin değerlendirmelerimiz olacak. Son durağımız Nijerya olacak. Bu konuda Maarif vakfı okullarımız, Türk Kızılayı ve diğer kurumlarımızın çalışmaları da Afrikalı kardeşlerimizle gönül köprülerimizi sağlamlaştırıyor. Bunları değerlendirme imkanı bulacağız. Afrika'ya bir farklı bakıyoruz. Başkaları gibi eski sömürge düzenini yeni yollarla sürdürmeye çalışanlardan da değiliz.

KILIÇDAROĞLU'NUN MEMURLARI TEHDİDİ

Anamuhalefet liderinin bu açıklaması CHP'nin vesayet zihniyetine sahip olduğunun açık bir itirafıdır. Bürokrasiyi seçilmiş hükümete karşı çıkmaya davet etmek bundan başka bir şey değildir.

Editör: TE Bilisim