Beşar Esad: Savaş gündemimize kendini dayatıyorsa, bu bizim görevlerimizi yerine getirmemizi engellediği anlamına gelmez... Ve eğer yıkım ve terörizm genel olarak geri dönüşü zorlarsa, bu bazı sektörlerde bizden daha iyi bir konumda ilerlememizi engellemez.

Halk Meclisi seçimleriyle ilgili çok eleştiri duyduk ve bazıları doğru olabilir ama en önemli olumlu, sorunlarımızı içtenlikle görmemizdir.

Suriye Cumhurbaşkanı, Halk Meclisi'nin vatandaş ile yürütme otoritesi arasındaki en önemli köprü olduğunu vurgulayarak, Halk Meclisi'nin diyalogda çok önemli bir role sahip olduğunu açıkladı.

Suriye Devlet Başkanı, Suriye'nin 2011'den bu yana yaşadıklarıyla ilgili olarak, bu alışılmadık savaşın moral bozmak amacıyla psikolojik tarafa dayandığını söyledi.

Beşar Esad ekledi: Savaş gündemimize kendini dayatıyorsa, bu bizim görevlerimizi yerine getirmemizi engellediği anlamına gelmez... Ve eğer yıkım ve terörizm genel olarak geri dönüşü zorlarsa, bu bazı sektörlerde bizden daha iyi bir konumda ilerlememizi engellemez.

Yaralıların bedenleri ve şehitlerin kanı özgür değil...

Şöyle devam etti: Asgari vatanseverlik seviyesine sahip, tüm bu fedakarlıklardan sonra bugün yenilgi önerilerini kabul eden bir kişi olduğunu sanmıyorum... Yaralıların bedenleri ve şehitlerin kanı özgür değil...

Başkan El Esad, başarılı planların stratejik vizyonlara dayandığını açıkça belirtti ... ve konseyin, yurttaş ve yürütme otoritesi arasında önemli bir köprü olan diyalogda çok önemli bir role sahip.

Cumhurbaşkanı Esad, mevzuattaki kusurun kurumlara ve vatandaşın onlara olan güvenine zarar verdiğini ve istikrarı bozduğunu söyledi. Mevzuattaki herhangi bir kusur, ne kadar ciddi olursa olsun, herhangi bir görevlinin işinde aksamaya yol açacaktır.

Cumhurbaşkanı Esad, "Sezar Yasası" nın, Suriye halkına büyük zarar veren kuşatmanın önceki aşamalarından ayrı veya soyut bir durum olmadığını açıkça belirtti.

Sezar Yasası

Başkan Esad, Amerika Birleşik Devletleri'nin başta "IŞİD" olmak üzere bölgede teröristlere ihtiyacı olduğunu ve "Sezar Yasası" nın teröristlere desteğini ifade etmesini istediğini... ve ablukaya verilecek pratik cevabın üretimi ve kendine güveni artırmak olacağını belirtti.

Devlet Başkanı Esad, İsrail'in Deyrizor'a yönelik saldırılarının “IŞİD” teröristlerinin hareketini kolaylaştırmak için geldiğini belirtti.

Devlet Başkanı Esad, ulusal ekonomiyi destekleme ve abluka ile yüzleşme yeteneği için küçük yatırımları desteklemeye odaklanılması gerektiğini vurguladı. Tarım sektörü, ulusal ekonominin temel dayanağıdır ve desteklenmelidir.

Cumhurbaşkanı Esad, "Savaşın kalbindeyiz ve farklı toprakları ve bölgeleri özgürleştirmekten bahsediyoruz, ancak devlet otoritesinin geri dönüşü, sadece toprakların kurtuluşu değil, hukukun üstünlüğünün geri dönüşü ... Hukuk ve yolsuzluk tek bir yerde buluşamaz."

Devlet Başkanı Esad, teröristler tarafından tahrip edilirken ve yolsuzluklar tarafından yağmalanırken ülkenin ayakta duramayacağını vurguladı ... ve caydırıcılığın yolsuzlukla mücadelede son faktör olduğunu ... ve yasal yollarla ve kurumlar aracılığıyla çalınan kamu fonlarını geri almaya devam ediyoruz.

Golan

Golan'ın statüsünü değiştirmeyen her şerefli Suriyelinin kalbinde kaldığını, Siyonist bir oluşumun hükümeti tarafından bir ilhak kararı veya ahlaksız bir Amerikan rejimi olduğunu ve onu iade etme hakkımızın tüm topraklarımızı terörizmden kurtarma hakkımızdan ayrılamaz olduğunu ekledi.

Editör: TE Bilisim