Adana Haberleri

adana haberleri ve güncel adana gelişmeleri, adana ile ilgili tüm video, adana fotoğrafları ve adana haberleri Habere Güven sitemizde


Çevre

Adanalı seçmenlerin topraklarımızı, suyumuzu, doğamızı, hayatımızı, geleceğimizi düşünerek oy kullanacağına inanıyoruz.

Kent

Adana Ekoloji Platformu; Duraklarda ulaşım için bekleşen kalabalıkları düşünün, toplu ulaşıma, raylı sistemlere öncelik verin.

Yaşam
Emek

Halkçı, kamucu ve Sosyal Belediyeciliği savunan yerel yöneticilerin elini güçlendirmek, birlikte dayanışarak sorunlarımızı sağlıklı çözüme ulaştırmak istiyoruz.

Sağlık
Kent

Bütün büyük şehirlerde olduğu gibi, Adana’da da ulaşım içinden çıkılmaz bir kördüğüm olarak hayatımızı tüketiyor.

Kadın

Adana Barosu adına Kadın Hakları Merkezi Av. Açelya Güneş Can, TÜBAKKOM adına Kadın Hakları Merkezi Koordinatörü Av. Ayça Kara Sığırcı,...

Kadın

16 ve 17 Mart tarihlerinde Amed’de düzenleyeceğimiz Barış Konferansı’nda barış taleplerimizi bir kez daha ve yüksek sesle dile getireceğiz.

Siyaset

Adana Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkan adayı Mahfuz Güleryüz, Kazanmaya geldik kazanmaya... Susmayan, boyun eğmeyen, diz çökmeyen bu irade elbette kazanacak.

Siyaset

"Adana’daki, iki belediye başkanımızın istifalarını da, nedeni ne olursa olsun yanlış buluyoruz ve bu yanlıştan dönülmesini diliyoruz. "

Siyaset

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin tüm ekipleri Feke ve tüm ilçelerimizde, Adana’mızda seferberlik ilan edecek, insanımızın hizmetkârı olacak.

İnsan Hakları

Adana'da AATUHAY-DER tarafından başlatılan Adalet Nöbeti'nde yer alan Barış Anneleri eylemlerini panele taşıdılar.

Siyaset
Yerel Haberler
Gündem

"Demokratik, dayanışmacı, hak arama talebinden vazgeçmeyen toplumları oluşturmak artık yaşamsal bir zorunluluktur."

Yerel Haberler
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu