Emek Haberleri

emek haberleri ve güncel emek gelişmeleri, emek ile ilgili tüm video, emek fotoğrafları ve emek haberleri Habere Güven sitemizde


Siyaset

"Seçim tartışmaları arasında yoksulun, emekçinin, kadınların, gençlerin, çocukların gerçek dertleri bir anda görünmez hale getirildi."

Siyaset

Emek Partisi; Demokrasi güçleri, emek güçlerinin gösterdiği çaba, yapılan toplantı ve çalıştay, halkta ciddi bir umut yarattı.

Yerel Haberler

Kent genelinde hayata geçirdiği projelerle toplumun her kesiminden insana dokunmayı sürdüren Mersin Büyükşehir Belediyesi, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde bir...

Siyaset

Emek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Levent TÜZEL; Tek adam rejiminde faizler düşüyor, yükseliyor, ama kaybeden hep emekçiler oluyor.

Yerel Haberler
Siyaset
Siyaset
Yerel Haberler

Aysel Emek, özellikle özel gereksinimli bireylerin ve kadınların ihtiyaçlarını gözeterek mahallesine bir dizi önemli hizmet sunmayı hedefliyor.

Siyaset

Eski DİSK Yönetim Kurulu Üyesi ve Gıda-İş Genel Başkanı Seyit Aslan, Emek Partisi'nin 10. Kongresinde Genel Başkan oldu.

Emek

KESK en ücra köşesine kadar uzanan 11 kolu ile bu ülkenin insanlarının, emekçilerinin insanca bir yaşam mücadelesinin adıdır.

Emek

Mersin Tabip Odası - Emek ve Demokrasi Platformu: Hukuk Dışı Davaname Bir An Önce Geri Çekilmelidir!

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu