Emekli Haberleri

emekli haberleri ve güncel emekli gelişmeleri, emekli ile ilgili tüm video, emekli fotoğrafları ve emekli haberleri Habere Güven sitemizde


Emek

Tüm emekli yurttaşlar için özel emeklilik ve bireysel emeklilik sistemi yerine; sosyal devlet anlayışı temelinde kamusal emeklilik sistemi güçlendirilsin.

Emek

Emeklilerden, emekçilerden yana belediye başkan adaylarını ve meclis üyelerini, muhtarları destekleyeceğimizi kamuoyuna duyururuz.

Emek

SSK kapsamında emekli olanlar için 6 Şubat'ta, Bağ-Kur kapsamında emekli olan vatandaşlarımız için 7 Şubat’ta gerçekleştirilecek

Emek

EYT Mersin Şubesi, TÜED Mersin Şubesi ve 2021 Tüm Emekli Sen Mersin Şubesi olarak güçlerimizi birleştiriyor, hakkımızı birlikte arıyoruz.

Siyaset
Emek

Açlık, sefalet, yoksulluk üçgenindeki bizler, bizleri sefalette eşitleyenlere karşı umutta, refahta, insan onuruna yakışır bir yaşamda birleşmek için buradayız.

Emek
Emek

Mersin’de EYT, TÜED ve 2021 Tüm Emekli Sen seslerini birleştirdi, ortak açıklama yaptı. "Yaşasın Emeklilerin Birleşik Mücadelesi" dediler.

Emek

Tüm Emeklilerin Sendikası Denizli Temsilcisi Mesdan Yıldırım; Emekli Sendikalarının Örgütlenmesinin Önündeki Hukuk Dışı Uygulamalardan Vaz Geçilmelidir.

Emek

2021 Tüm Emekliler Sendikası Mersin Şubesi Adına Hüseyin Kurt; Emekliler/emekçiler faizlerin düşük tutulduğu dönemde de şimdi de yoksullaşmaya devam ediyor.

Siyaset
Siyaset
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu