Hatay Haberleri

Hatay haberleri ve güncel Hatay gelişmeleri, Hatay ile ilgili tüm video, Hatay fotoğrafları ve Hatay haberleri Habere Güven sitemizde


Siyaset

Emek Partisi; Demokrasi güçleri, emek güçlerinin gösterdiği çaba, yapılan toplantı ve çalıştay, halkta ciddi bir umut yarattı.

Gündem

CHP Hatay İl Örgütünün Programı, 04.17’de Köprübaşında başlayacak, 15.15’de Samandağ Hz. Hızır Türbesi ziyareti ile son bulacak.

Kent

Hatay’ı BOP’a teslim edeceksek seçim kazanmak önemli değil. Gerekirse herkes kaybetsin ama Hatay kaybetmesin.

Siyaset

"Hatay’da bir ortaklaşma sağlanamadığı durumda Büyükşehir’de aday çıkarma ve seçimlere katılma hazırlığımız ve hedefimiz olacaktır."

Siyaset

"Hatay halkının iradesi olan milletvekilimizin özgürlüğü artık daha fazla gasp edilmemelidir. Anayasa Mahkemesi kararı uygulanmalıdır."

Siyaset

"Hatay halkının iradesi olan milletvekilimizin özgürlüğü bir dakika daha gasp edilmemeli ve Can Atalay derhal serbest bırakılmalıdır."

Çevre

Hatay’lıların başta yaşam, sağlıklı bir çevrede yaşama, mülkiyet ve serbest seçim hakkı olmak üzere temel hak ve özgürlükleri ihlal edildi.

Günün İçinden

"Hatay başta olmak üzere diğer deprem bölgelerinde, çeşitli hastalıklar için çocuk ve bebek aşılama oranları hangi seviyededir?"

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu