Kadın Haberleri

kadın haberleri ve güncel kadın gelişmeleri, kadın ile ilgili tüm video, kadın fotoğrafları ve kadın haberleri Habere Güven sitemizde


Gündem

Kadın Platformu; Çocukların haklarının hayata geçirilmediği, yaygınlaştırılıp korunmadığı ülkemizde çocuklara yönelik işlenen suçlar artıyor.

Kadın

"Kadın ritim grubumuz Tarsus'tan geldiler ve Antika Pazarı ziyaretçilerine güzel anlar yaşattılar. Hepsine çok teşekkür ediyoruz”

Kadın

Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin en büyük sorunu Seyhanlının yaşadığı derin yoksulluk olarak saptamış durumda.

Gündem
Kadın

OY YOKSA HİZMET YOK diyen AKP iktidarına karşı birbirimizin elini bırakmayacağız. Yaratılan enkazı birlikte, kadın mücadelemizle kaldıracağız.

Kadın

Savaşın, patriyarkanın, transfobinin, homofobinin, kapitalist emek sömürüsünün, ırkçılığın olmadığı bir dünyayı biz kadınlar kuracağız!

Kadın

Medeni haklarımızdan vazgeçmiyor, eşit yurttaşlık ve evlilikte eşler arasında eşitlik sağlayan Medeni Yasa’yı savunuyoruz.

Kadın

HDP Amed-Sur Belediye Meclis Üyesi Birsen Güneş; Kadın yoksulluğunun ortadan kalkması için toplumsal zihniyetin değişmesi gerekir.

Kadın

Kadın Sağlığı Danışma Merkezi ile 18-65 yaş arası bütün kadınların sağlıklı kalabilmesi için de hizmetlerine hız kesmeden devam ediyor.

Kadın
Kadın

"Yerel siyaset kadınlarla birlikte dönüşebilir ve demokratikleştirilebilir", “Yerel Seçimler Yaklaşırken Kadının Adı Yine Yok”

Kent

“Eşitler Arasında Kadınları Bir Adım Öne Çıkartıyoruz”, “Büyükşehir’de Kadın İstihdamı Yüzde 18’den Yüzde 24’e Çıktı”

Kadın
Siyaset

CHP, bugüne kadar Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’da dahil olmak üzere Adana'da 12 belediye başkan adayını netleştirebildi.

Kadın

Yaşam için, özgürlük için, eşitlik için laiklik ilkesini özel hayatta güvenceye alan, seküler bir yaşamı hepimiz için mümkün kılan Medeni...

Kadın

KESK Adana Kadın Meclisi; Şiddet önlenebilir bir halk sağlığı sorunu ve bir suçtur. Gücünü toplumsal cinsiyet eşitsizliğinden alır.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu