Adana’da faaliyetlerini gösteren 3 futbol okulu birlikteliklerini müsabaka yaparak perçinlediler Geleneksel Akdeniz Futbol Turnuvası muhteşe...

Adana’da faaliyetlerini gösteren 3 futbol okulu birlikteliklerini müsabaka yaparak perçinlediler

Geleneksel Akdeniz Futbol Turnuvası muhteşem geçti
Geleneksel Akdeniz Futbol Turnuvası, Adana Demirspor, Altay ve Trabzonspor futbol okullarının katılımıyla Şirin Halı Sahasında gerçekleşti. Organizasyonda yer alan oyunculara kupa ve madalya takdim edilirken minik sporcuların performansları izleyenlerden tam not aldı.


HEM KAYNAŞTILAR
HEM DE MAÇ YAPTILAR

Futbol Okullarının kaynaşması aynı zamanda sporcuların maç atmosferine alışması anlamında geçtiğimiz hafta sonu Adana’nın en modern halı sahası olarak gösterilen Şirin Halı Sahasında önemli bir aktivite yapıldı. Adana’da faaliyet gösteren 3 futbol okulu Trabzonspor, Adana Demirspor ve Altay’ın oyuncuları 2 gün süren ve birbirinden güzel gollerin atıldığı müsabakalarda hünerlerini gösterdiler.
SARITAŞ: ŞAHANE BİR
ORGANİZASYONDU

Adana Demirspor Futbol Okulu antrenörü İsa Sarıtaş, yıllardan bu yana mavi lacivertli altyapısına oyuncu kazandırdıklarını ve kazandırmaya da devam edeceklerini söyledi. Akdeniz Futbol turnuvasının çok verimli geçtiğinin altını çizen Sarıtaş, bundan sonraki dönemlerde bu organizasyonu daha çok takımlı yapacaklarını ifade etti.
YEKENKURUL: BU TURNUVAYLA
EKSİKLERİMİZİ TAMAMLADIK

Trabzonspor Futbol Okulu olarak iyi bir ivme ve iyi bir jenerasyon yakaladıklarını ifade eden antrenör Can Yekenkurul, “Güney bölgesinde yeni açılmış bir okul olmamıza rağmen ilgi çok güzel. Amacımız Çukurova bölgesinde de 2. Şubemizi açmak. Bu turnuva bizlerin ileriki dönemlerde daha iyi bir konuma getireceğini gösterdi” dedi.
YÜREK: OYUNCULARIMIN
PERFORMANSINDAN MEMNUNUM

Altay Futbol Okulu antrenörü Yusuf Yürek, her açıdan güzel bir futbol turnuvasını geride bıraktıklarını, sahaya yansıtılan pozitif futbolun kendilerini çok memnun ettiğini belirtti.  Adana’da Altay takımına olan inancın yüksek olduğunu ifade eden genç antrenör, “Amacımız daha geniş oyuncu grubuyla çalışmak. Bunun için de gerekli taramaları gerçekleştiriyoruz” diye konuştu.