ABP BAŞKANI YALÇIN SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU: BİZ DEMİŞTİK COVİD TEDBİR DEĞİL SOYKIRIM!

Anadolu Birliği Partisi Genel Başkanı Bedri Yalçın, Covid-19 kapsamında geçmiş yıllarda alınan tedbirlerin yanlışlığına ilişkin suç duyurusunda bulundu. Milyonlarca insana aşı,ilaç vb. tedbirleri dikte eden yetkililerin hesap vermesi gerektiğini belirten Başkan Yalçın;" Dediklerimiz bir bir çıkıyor. Bu yapılan tedbir değil soykırımdı."dedi.

Anadolu Birliği Partisi Genel Başkanı Bedri Yalçın, geçtiğimiz günlerde ortaya attığı iddialarla Covid-19 döneminde uygulanan tedbirlerin anlamsız ve sağlık açısından zararlı olduğunu söylemişti. Bu iddialarını belgeler cinste kanıtlar bulan Başkan Yalçın, Covid-19 tedbirlerini zorla halka dayatan iktidar ve diğer yetkililer hakkında bugün Antalya Adalet Sarayı'na giderek suç duyurusunda bulundu.

"HERKES HESAP VERECEK"

 Başkan Yalçın şikayetinden sonra yaptığı basın açıklamasında;"Sevgili Milletim;
Dediklerimiz bir bir çıkıyor.
Aşı dediler biyolojik silah çıktı.
Yaşatıyor dediler,ölenin, sakat kalanın haddi hesabı yok. Bulaşı önlüyor dediler, Pfizer onu denemedik bile diye itiraf etti. Toplu taşımaya, okula, alışveriş merkezine, her yere aşısız giremezsiniz dediler. Halka zorla ne olduğu belli olmayan aşıya sevk ettiler. Kimine hiç etkisi olmadı, kimi o aşı sebebiyle vefat etti, kimi de ağır hasarla covidi atlattı.
Bize maskeyi, aşıyı zorla dikte eden iktidar, diğer yetkililer ve kamuoyunun gözü önünde olan sanatçıları teker teker şikayet ettim, suç duyurusunda bulundum.Hakkaniyetli ve vicdanlı savcılarımızı göreve davet ediyorum. Bunlar tedbir değil, soykırımdı. Herkes hesap verecek."şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi