Türk Kızılay yıl boyu ihtiyaç sahiplerine ulaştırdığı yardımları “Onbir Ayın Sultanı” Ramazan ayında  artırarak devam ederken, iyilik severler de Kızılay'a bağış seferberliğine hız verdi. 

Bireysel ve kurumsal bağışçılar tarafından yapılan ayni ve nakdi bağışlar kabul ediliyor. Bu kapsamda, her yıl olduğu gibi bu yıl da Geylani Dostluk ve Kardeşlik Vakfı Kızılay'a bağış için Kızılay Adana Şubesini ziyaret etti. 
Başkan Dr. Mehmet Helvacı ve Başkan Yardımcısı Muzaffer Karabulut, Adana Şube Başkanı Ahmet Çolak'ı ziyaret ederek yurt içi ve yurt dışına gönderilmek üzere bağış yaptı. 

Helvacı, "Kızılay'da bağışlarımızın yerine ulaşmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Kızılay ulusal ve uluslararası alanda insani yardım konusunda ülkemizin gurur kaynağıdır” dedi.

Adana Şube Başkanı Ahmet Çolak da "Hayır yapmak isteyenle ihtiyaç sahibi arasında bir aracıyız. Bağışlarınız için  ihtiyaç sahipleri adına teşekkür ederiz. Kızılay'ın hem yöneticisi hem de bağışçısı olarak hayırseverleri bu Ramazan ayında da Kızılay'a davet ediyorum. Salgından etkilenen çok sayıda vatandaşımıza bu Ramazan'da birlikte ulaşalım” çağrısında bulundu.

Editör: TE Bilisim