Google "Çeviri Uzantısı" Ekleme

Anlamadığınız bir dilde bir web sitesini ziyaret ettiğinizde, metni, tüm sayfayı veya web sitesinin tamamını kolayca çevirmek için Google Çeviri'yi kullanabilirsiniz. Bu yazı, Google Translate uzantısını Chrome tarayıcıya nasıl ekleyeceğinizi ve metin, sayfa, web sitesi, konuşma, fotoğraf ve el yazısını dilinize çevirmek için nasıl kullanacağınızı öğretir.

Google Çeviri Uzantısı Hakkında

Google Translate, Google tarafından geliştirilen bir uzantıdır. Bu uzantıyı Google Chrome tarayıcınıza yükleyebilir ve web sayfalarına göz atarken çevirileri kolayca görüntüleyebilirsiniz.

100'den fazla dilde metin, el yazısı, fotoğraf ve hız çevirmek için Google Çeviri uzantısını kullanabilirsiniz. Hedef metinleri vurgulayabilir veya sağ tıklayabilir ve metinleri kendi dilinize çevirmek için Çevir simgesine tıklayabilirsiniz. Ziyaret ettiğiniz bir web sayfasını çevirmek için adres çubuğunun sağındaki Çevir simgesine de tıklayabilirsiniz.

Çeviri'yi web'de kullanabilir veya Android için Google Çeviri uygulamasını indirebilirsiniz. Bu uzantıyı Firefox için de alabilirsiniz.

Metin veya Web Sayfasını Çevirmek için Google Çeviri Uzantısı Nasıl Eklenir

Chrome tarayıcınız için Google Çeviri uzantısını yüklemek için Chrome Web Mağazası'na gidebilirsiniz. Google Çeviri'yi arayın. Alternatif olarak, Chrome tarayıcısında “google translate uzantısını” da arayabilir ve web mağazası Google Translate uzantı sayfasını açmak için arama sonuçlarına göz atabilirsiniz.

Ardından, Google Çeviri uzantısını Chrome tarayıcınıza eklemek için Chrome'a ​​Ekle düğmesini tıklayabilirsiniz .

Google Çeviri uygulamasını Android cihazınıza indirmek istiyorsanız, uygulamayı hızlı bir şekilde indirip Android'e yüklemek için Google Play mağazasına gidebilirsiniz.

Firefox tarayıcısı için Google Çeviri uzantısı eklemek istiyorsanız, Firefox Tarayıcı Eklentileri sayfasına gidebilir ve Google Çeviri'yi arayabilirsiniz. Firefox için Google Çeviri'yi bulmak ve tıklamak için listeye göz atın. Firefox tarayıcınız için bu uzantıyı indirin.

Google Çeviri Özelliği

Google Chrome, web sayfalarını tek tıklamayla çevirmenize yardımcı olan yerleşik bir çeviri özelliğine sahiptir. Anlamadığınız bir dilde bir sayfa açtığınızda, Google Chrome size bu sayfayı çevirmek isteyip istemediğinizi soran bir pencere açar, sayfayı kendi dilinize otomatik olarak çevirmek için Çevir'e tıklayabilirsiniz. 

https://www.habereguven.com/ekran-goruntuleri-yakalamak-icin-win-shift-s-kullanin/
https://www.habereguven.com/excelde-bolmeleri-satirlari-ve-sutunlari-dondurmak-icin-tam-kilavuz/
https://www.habereguven.com/gmail-adi-nasil-degistirilir/
Editör: TE Bilisim