Adana Süper Amatör Ligi Beyaz Grup takımlarından Pozantı Belediyespor, sahasında ağırladığı İmamoğlu Belediyespor'la 2-2 berabere kaldı. Maç sonrası düşüncelerini açıklayan Kulüp Başkanı Özgör Gören, İmamoğlu Belediyespor'un güçlü bir takım olduğunu, alınan bir puanın aslında yeterli olmamasına rağmen sevindirici olduğunu ifade ederek, "Daha iyi sonuçlar alacağız" dedi.

GRUPTAKİ TÜM TAKIMLAR GÜÇLÜ

İlk hafta Cihangirspor'la karşılaştıklarını hatırlatan Başkan Gören, bu karşılaşmadan da berabere ayrıldıklarını ifade ederek, "Süper Amatör Lig Beyaz Grubu'ndaki tüm takımlar güçlü kadrolara sahip. Ligin ilk karşılaşmalarında puan kaybedilmemesi önemli. İlk iki karşılaşmadan da birer puan aldık. Takım yeniden oluşturuldu. Oyuncularımız, gerçek performanslarını sahaya yansıtamadı. Önümüzdeki maçlarda daha iyi sonuçlar alacağımıza inanıyorum" diyerek, taraftarlara umut verdi.

PUANLARI PAYLAŞTILAR

Süper Amatör Liginin ikinci hafta maçları hafta sonu gerçekleştirildi. Pozantı ilçe stadında karşılaşmada Pozantı Belediyespor ile İmamoğlu Belediyespor kıyasıya mücadele etti. Heyecanın ve tezahüratların dinmediği maçın sonunda gülen taraf olmazken 2-2 berabere kalan takımlar birer puanı hanelerine yazdırdı.

İLK YARIDA POZANTI BELEDİYESPOR ÜSTÜNLÜK SAĞLADI

Maçın ilk 45 dakikasında Pozantı Belediyespor üstünlük sağladı. Ev sahibi takımın ilk golünü Oğuz Gencer atarken ikinci golü ise İbrahim Sarıgül attı. Pozantı Belediyespor, ilk yarıda 2-0 önde giderken İmamoğlu Belediyespor'un bulduğu golle ilk yarı 2-1 sona erdi. Karşılaşmanın ikinci yarısının 70. dakikasında beraberlik golünü bulan İmamoğlu Belediyespor, önemli bir deplasmandan 1 puan çıkarmayı başardı.

Editör: Haber Merkezi