MERSİN Haberleri

MERSİN haberleri ve güncel MERSİN gelişmeleri, MERSİN ile ilgili tüm video, MERSİN fotoğrafları ve MERSİN haberleri Habere Güven sitemizde


Kent

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı 2. Birleşimi Gerçekleşti, “2023 Yılı Yatırım Programında Yer Alan Bütün Çalışmalar Harfiyen Gerçekleştirildi”

Kent

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Deniz Sporlarında da Öne Çıkan Bir Kent Olma Yolunda İlerliyor. “Türkiye çapında yelkenin adı dendiğinde Mersin öne...

Kent

“Mersin’de Birliği Ve Beraberliği Daim Kılmak İçin Çalışmaya Devam Edeceğiz”, “Yüzde 60 Oy Oranı 5 Yılın Memnuniyetinin Sonucudur”

Yerel Haberler

Mersin Büyükşehir, gelen talepler doğrultusunda okul ve mahallelere çocuk oyun grupları kazandırmaya devam ediyor.

Kent

Hizmette sınır tanımayan Mersin Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesi Mobil Kuaför ile vatandaşların kişisel bakım ihtiyaçlarına da yetişti.

Siyaset

‘Hizmet İttifakı’ çatısı altında birleşen Mersinliler, “Memnuniyetle 5 yıl daha Vahap Seçer ile yola devam” dedi.

Siyaset

Yenişehir İlçesi’ne bağlı Pozcu semtinde başlayan ve yol boyunca genç-yaşlı, kadın-erkek herkesin büyük ilgi gösterdiği şehir turu, Mezitli İlçesi’nde sona...

Siyaset

Mersin Milletvekili Av. Ali Bozan, kentteki 3 gazetecinin de bu hayalet seçmenler arasında olduğunu belirterek kamuoyuyla isimlerini paylaştı.

Gündem

“Mersin’i Güzelleştiren Sizlersiniz”, “Kardeşliğimizi, Birliğimizi Ve Beraberliğimizi Hüküm Sürdürmek İçin Desteğinizi İstiyoruz”

Kent

Mersin Büyükşehir Belediyesi, kentin yüzü olan Liman Yolu’ndaki yenileme çalışmalarını tamamladı. Liman yolu yenileme çalışmaları 56 günde tamamlandı

Sağlık

Hekimlerin/sağlık emekçilerinin dinlenme koşulları, sağlık hizmetinde hataya sevk etmeyecek şekilde yeniden düzenlenmelidir.

Kent

Başkan Seçer, MESKİ’nin Tarsus Atıksu Şebeke Hattı’nın Temel Atma Töreni’ne Katıldı. “İlkel Fosseptik Çukurları ve Vidanjörler Tarihe Karışacak” dedi.

Emek

Mersin'de örgütlü çalışma yürüten sağlık örgütleri, "Tüm sağlık çalışanlarımızın hakları ve toplum sağlığı için mücadelemizi büyüterek sürdüreceğiz" dedi.

Kent

‘Kent Katılımı Buluşmaları’nın 6. serisinin 8. toplantısını Mersin’de faaliyet gösteren amatör spor kulüplerinin temsilcileri ile gerçekleştirildi.

Kent

“Halkla iç içesiniz, gösteriş değil sizinki. Halkın içindesiniz”, “Yanınızdayız başkanım. Sizden çok memnunuz."

Kent

AVRUPA’NIN EN BÜYÜK TURİZM FUARI’NDA MERSİN BÜYÜKŞEHİR STANDINA YOĞUN İLGİ.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu