Seçer Haberleri

Seçer haberleri ve güncel Seçer gelişmeleri, Seçer ile ilgili tüm video, Seçer fotoğrafları ve Seçer haberleri Habere Güven sitemizde


Kent

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı 2. Birleşimi Gerçekleşti, “2023 Yılı Yatırım Programında Yer Alan Bütün Çalışmalar Harfiyen Gerçekleştirildi”

Kent

Başkan Seçer’den İlçe Belediye Başkanlarına Ziyaret. “Hep Beraber Çok Güzel İşler Yapacağız”, “Mersin’den Anlamlı Bir Sonuç Çıktı”

Yerel Haberler

Tarsus’ta güzel işlere imza atacaklarını her fırsatta dile getiren Başkan Seçer ziyarette kentler arası uyumun ve iş birliğinin önemine vurgu...

Gündem

Seçer: “Hayat Pahalılığı, İsraf, Talan ve Ötekileştirmenin Hesabı Sandıkta Görüldü”, “CHP'li Başkanlar ‘Herkesin Belediye Başkanı’ Oldu”

Kent

“Mersin’de Birliği Ve Beraberliği Daim Kılmak İçin Çalışmaya Devam Edeceğiz”, “Yüzde 60 Oy Oranı 5 Yılın Memnuniyetinin Sonucudur”

Spor

Başkan Vahap Seçer, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili Gülcan Kış ile birlikte izledi.

Yerel Haberler

Seçer, “Benimle beraber emek harcayan sizler de şahidimizsiniz ki son ana kadar önce vatandaşa hizmet fikriyle hareket ettik."

Siyaset

‘Hizmet İttifakı’ çatısı altında birleşen Mersinliler, “Memnuniyetle 5 yıl daha Vahap Seçer ile yola devam” dedi.

Kent

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer; ‘Kalkınmacı, Sosyal ve Yenilikçi Belediyecilik’ Vizyonu Mersin’e Çok Yakıştı

Gündem

“Mersin’i Güzelleştiren Sizlersiniz”, “Kardeşliğimizi, Birliğimizi Ve Beraberliğimizi Hüküm Sürdürmek İçin Desteğinizi İstiyoruz”

Kent

Seçer: “Sanayide ve Tarımda Üretim Arttıkça Sizlere İhtiyaç da Artıyor”, “Sizlerin Desteğiyle Hizmetlerimize Devam Edeceğiz”

Kent

Başkan Seçer’e Tarsus’ta CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç ile CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış da eşlik etti.

Siyaset

Ali Boltaç ile uyum içerisinde Tarsus’a hizmet edeceklerini söyleyen Seçer, “5 yıllık süreçte gelecek Ali Boltaç’ın ve Tarsusluların yanında olacağız”...

Eğitim

Seçer’den Ailelere: “Eğitime Harcadığımız Para Sizin Paranız”, “Silifke’ye Sosyal Yaşam Merkezi Kazandıracağız”

Kent

CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Destekler Töreni’ne katıldı.

Kent

Başkan Seçer, MESKİ’nin Tarsus Atıksu Şebeke Hattı’nın Temel Atma Töreni’ne Katıldı. “İlkel Fosseptik Çukurları ve Vidanjörler Tarihe Karışacak” dedi.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu