Seyhan Belediyesi 96 Mahallede 10 bine yakın sokakta 2020 Hizmet yılı programı dahilinde asfalt yenileme çalışmalarını sürdürürken, Narlıca Mahallesi’nde tamamlanan sokaklar Muhtar ve Halkın talebiyle Başkan Akif Kemal Akay’ın da katıldığı sembolik birtörenle hizmete açıldı.

Seyhan Belediyesi

Seyhan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yol işleri ekipleri Aralık 2019’da gerçekleştirilen Muhtarlar toplantılarının ardından şekillenen 2020 Hizmet Yılı programı çerçevesinde Mahallelerde asfalt yenileme çalışmasını aralıksız sürdürüyor. Bu çerçevede Narlıca Mahallesinde de mevcut sokaklar oluklu asfalt ile yenilendi. Çalışmanın tamamlanmasıyla Narlıca Mahalle Muhtarı Haşim Temiz’in önderliğinde Mahalle halkının da talebiyle Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay davet edilerek sosyal mesafe dikkate alınarak sembolik bir açılış gerçekleştirildi.

HEDEF YAŞAM KALİTESİNİ DAHA DA ARTIRMAK

Başkan Akay açılış öncesi Muhtar Temiz ve Mahalle halkı ile yenilenen sokakları dolaştı. Başkan Akay, yağışlarda yağmur suyunun oluklara akması için eğimin verildiği, kaldırımların elden geçirildiği sokaklar nedeniyle halkın memnuniyetiyle karşılaştı. Daha sonra Mahalledeki tamamlanan bir sokakta sembolik olarak açılış kurdelesi kesildi.  Burada kısa bir konuşma yapan Başkan Akay, “Muhtarlarla yaptığımız istişareler doğrultusunda 2020 yılı için bir çalışma program hazırladık. Bu program çerçevesinde yılsonuna kadar tüm Mahallelerimizde asfalt çalışmasını tamamlamış olacağız. Amacımız halkımızın yaşam kalitesini daha da yukarıya çıkarabilmektir. Narlıca Mahallesi’nde standartlara uygun şekilde tamamlanan sokaklar hayırlı uğurlu olsun.”dedi.

MUHTAR HAŞİM TEMİZ’DEN BAŞKAN AKAY’A TEŞEKKÜR

 Narlıca Mahalle Muhtarı Haşim Temiz de Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’a hem hizmetlerinden hem de bir işi yapmış olmak için değil kaliteli yaptıkları için teşekkür etti. Bu arada Başkan Akay,  Mahalle halkının fotoğraf çektirme taleplerini de geri çevirmedi.

Editör: TE Bilisim