Çocukların hayal dünyası tabii ki Crafy ile şekilleniyor!

Çocuklara yeteneklerini keşfetmeyi öğretecek, hayal gücü ve yaratıcılıklarını geliştirecek rengarenk Crafy oyun hamuru ve kinetik oyun kumları Sunman güvencesi, uygun fiyatları ve geniş ürün yelpazesiyle çocuklarla buluştu.

“Oyuncak bizim işimiz’’ mottosuyla 1985 yılından beri kaliteden ödün vermeden her bir çocuğun hayatına neşe ve eğlence katmak için çalışmalarını sürdüren Sunman; bünyesine kattığı yerli üretim oyuncaklarını oyunseverlerle bir araya getirmeye devam ediyor.

Çocukların motor ve el-göz koordinasyonu becerilerini geliştirirken hayal güçlerine de katkıda bulunan Crafy oyun hamurları ve kinetik oyun kumları, rengarenk seçenekleri ve her bütçeye uygun fiyatlarıyla çocuklarla buluştu. Hiçbir kimyasal içermeyen Crafy oyun hamurları ve kumları, saf ve doğal formülüyle çocukların ve ailelerin güvenle tercih ettiği, vazgeçilmez eğlenceleri olacak.

Çocuklar hayal ettiklerini hayata geçiriyor…

Crafy oyun hamurları, Sihirli Salon Oyun Hamuru Seti’nden Dondurma Fabrikası Oyun Hamuru Seti’ne, Çılgın Pizza Oyun Hamuru Seti’nden, Çantalı Oyun Hamuru Seti’ne kadar geniş ürün seçeneğiyle çocukların oyun alanını daha da renklendiriyor. Crafy oyun kumları ise kolay şekil alan özelliği ve şekil vermeye yardımcı aksesuarları ile çocukların hayallerindekini inşa ederken, daha keyifli vakit geçirmelerini sağlıyor. 

Görsel ve dokunsal algı gelişimini üst düzeyde desteklemeye yardımcı olan Crafy oyun hamur ve kinetik kumları, çocukların ince motor becerilerini ve koordinasyonları geliştirirken, hayal güçleri ve yaratıcı düşünme becerilerinin gelişimine de katkı sağlıyor. Çocuklar hamur, kum, kalıp ve aksesuarlarla hayallerinde canlandırdıkları pek çok şeyi hayata geçirebiliyor. 

Editör: TE Bilisim