KADINLARA ÖZEL FİTNESS KURSU KAYITLARI BAŞLADI

Ceyhan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Her yaştan Ceyhanlı için farklı bir kurs hizmeti vermeye devam ediyor. Ceyhan Belediyesi kadınlar için ücretsiz spor salonunu yeniden açarak, fitness kurs kayıtlarını başlattı.

Ceyhan Belediyesi, her  yıl olduğu gibi bu yılda kadınlar için ücretsiz kurs vermeye devam ediyor. Murat Göğebakan Kültür Merkezi’nde kadınlara özel fitness kurs kayıtlarını başlatan Ceyhan Belediyesi uzman spor hocaları eşliğinde ücretsiz olarak kadınlara hizmet verecek. Sporu, yaşamın bir parçası haline getirmeyi hedefleyen Ceyhan Belediyesi,  Ceyhan’da özellikle kadınların sosyal yaşamlarını nitelikli hedefliyor. Aynı zamanda keyifli zaman geçirme imkanı da sunuyor.

Başkan Erdem; "Sağlıklı Yaşam için Spor Yapmak Önemli"

Sağlıklı yaşam için düzenli spor yapmanın önemli olduğunun altını çizen Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem; "Her zaman ifade ettiğimiz gibi sağlık önceliğimiz. Bu kurslarımız ile kadınların, sadece spor yapmaları değil sağlıklı yaşam için kendilerine zaman ayırmalarını ve aynı zamanda sosyal alanda da daha etkin olmalarını istiyoruz. Pandemi döneminde spor salonlarında  sosyal mesafe kurallarının sağlanacağı, düzenli olarak dezenfektenin yapılacağı, sağlık görevlilerimizin hazır bulunacağı fitness salonumuzda profesyonel spor eğitmenlerimiz tarafından Ceyhanlı vatandaşlarımıza koçluk yapacaklar. Fitness kursumuza  katılmak isteyen vatandaşlarımızı bekliyoruz. Çünkü sağlıklı yaşam için spor yapmak önemlidir” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim