MER-EK BÜFESİNDEN 5 BİN EKMEK SATIN ALINDI, VATANDAŞA ÜCRETSİZ ULAŞTI

MER-EK BÜFESİ ÜZERİNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Büyükşehir Belediyesi’nin MER-EK ekmek büfeleri aracılığıyla geçtiğimiz yıl örnek bir davranışa imza atarak 5 bin ekmeğin ücretini ödeyen hayırsever vatandaş, bu yıl da aynı duyarlılığı sergiledi. Kuruçeşme Hastane Caddesi üzerinde bulunan MER-EK büfesinde gün içinde satışı yapılan 5 bin ekmek vatandaşlara ücretsiz ulaştı.

Mersinli vatandaşlara ucuz, kaliteli ve hijyenik ekmek ulaştıran Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin MER-EK halk ekmek büfeleri, örnek bir davranışın adresi oldu. Geçtiğimiz yıl 5 bin ekmek satın alarak vatandaşlara ücretsiz ulaştırılmasını sağlayan hayırsever vatandaş, bu yıl da aynı duyarlılığı sergiledi.

5 bin ekmek vatandaşa ücretsiz ulaştı

Hayırsever vatandaş, geçtiğimiz yıl Kuruçeşme Hastane Caddesi üzerinde bulunan MER-EK büfesinden 5 bin ekmeğin ücretini ödemiş, vatandaşların ekmeğe ücretsiz ulaşmasını sağlamıştı. Aynı hayırsever vatandaş bu yıl da Kuruçeşme Hastane Caddesi üzerinde bulunan MER-EK büfesinden 5 bin ekmek satın aldı.

Pandemi döneminde oldukça sıkıntılı günler yaşayan vatandaşlara destek olan hayırsever, duyarlılığıyla dayanışmanın ve yardımlaşmanın önemini yeniden hatırlattı. Büfeden ekmek almaya gelen vatandaşlar ekmeğin ücretsiz olmasına sevinirken, hayrı yapan vatandaşa da teşekkürlerini iletti.

Editör: TE Bilisim