MERSİN BÜYÜKŞEHİR, 38. ÖLÜM YIL DÖNÜMÜ’NDE ÜMİT YAŞAR OĞUZCAN’I ANDI

Etkinlikte, Büyükşehir’in Şiir Kulübü üyeleri, şair, yazar ve yorumcular, Ümit Yaşar Oğuzcan’ın en sevilen şiirlerini seslendirdi.

İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi’nin Sosyal Faaliyet Kulüpleri Projesi kapsamında çalışma yürüten Şiir Kulübü öncülüğünde düzenlenen, hüznün şairinin unutulmaz şiirleriyle anıldığı programda, Ümit Yaşar Oğuzcan’ın şiirlerinden bestelenen eserleri de Büyükşehir Belediyesi sanatçıları seslendirdi. 

HÜZNÜN ŞAİRİ ÜMİT YAŞAR OĞUZCAN ŞİİRLERİYLE ANILDI  (6)

Hüznün şairinin şiirleri katılımcıları da hüzünlendirdi

Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen etkinliğe; Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Serdal Gökayaz, Büyükşehir Belediyesi personeli ve vatandaşlar, birçok şair, yazar ve yorumcu ile merhum şairin akrabalarından Mehmet Oğuzcan ve Hizmet Oğuzcan katıldı. Etkinlikte, Büyükşehir Belediyesi Şiir Kulübü Başkanı Sonay Arıdıcı ile Şiir Kulübü Sorumlusu İbrahim Can sunum yaptı.

HÜZNÜN ŞAİRİ ÜMİT YAŞAR OĞUZCAN ŞİİRLERİYLE ANILDI  (3)

Ümit Yaşar Oğuzcan’ın şiirlerini; şair ve yazarlardan Ali Yedigöz, Erdal Dalgıç, Mehmet Ensari Özaras,  eğitimci ve yazar Nehide Tuna, yazar ve yorumcu Melike Sibel, ses sanatçısı ve yorumcu Sultan Koç, ses sanatçısı ve yorumcu Özlem Toçsoysal, eğitimci ve yorumcu Füsun Topkara seslendirdi. Eğitimci ve yorumcu Sait Mercan ise, merhum şairi sahnede canlandırdı.

Editör: Haber Merkezi