Polis, kurbanları kaçırılmalarından neredeyse on saat sonra canlı ve çıplak buldu.

İsveç'te yerel basında çıkan haberlere göre, İsveç'te iki genç işkence gördü, tecavüze uğradı ve Stockholm'ün kuzeyindeki Solna mezarlığındaki bir mezara canlı canlı gömüldü .

Olay, geçen Cumartesi gecesi 18 ve 21 yaşlarındaki iki gencin kurbanlara uyuşturucu teklif etmek için yanına gelmesiyle meydana geldi. Polis kaynaklarına göre, satın almayı reddettikten sonra, isteksizce saldırıya uğradıkları ve diğer yaralanmaların yanı sıra bacakları kesildiği bir mezarlığa götürüldü .

Kurbanlar soyunmaya zorlandı, tecavüze uğradı ve ardından bir mezara girmekle tehdit edildi. Ertesi günün sabah saatlerinde, kaçırıldıktan neredeyse on saat sonra, iki genç, yetkilileri arayan yoldan geçen bir kişiyle temasa geçmeyi başardı. Gençler, polis tarafından canlı ve çıplak bulundu .

Sorumlular tutuklandı ve adam kaçırma, ağır saldırı ve tecavüzle suçlandı. Raporlara göre, tutuklandığı sırada içlerinden biri mağdurlardan birinin eşyalarını taşıyordu. Ancak ikisi de suçları reddediyor .

Suçlular zaten Polis ve sosyal yetkililer tarafından biliniyordu . 21 yaşındaki adam, bir başkasının mülkü üzerinde milyonlarca zarara neden olan bir yangından mahkum edilmişti. Hapis cezasına çarptırıldı, ancak cezasını çekmeden serbest bırakıldı. Kendisine göre, ikinci suçlu uzun bir akıl hastalığı geçmişine sahip ve soygun ve tehditler için yapılan çeşitli araştırmalarda ortaya çıkıyor.

Editör: TE Bilisim