İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Dazkırı Belediyesi’ne bir adet otobüs gönderdi.

Afyonkarahisar'daki CHP'li Belediye Başkanları, 9 Haziran 2020 tarihinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal ile birlikte İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu ziyaret etmişlerdi. Ziyarette İBB Başkanı İmamoğlu, CHP'li Belediye Başkanlarına tam destek sözü vermişti. Bu kapsamda CHP Milletvekili Av. Burcu Köksal'ın girişimleri ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun talimatı ile Dazkırı Belediyesi'ne Mercedes-Benz 0345 tipi 37 yolcu kapasiteli solo otobüs gönderildi.

İMAMOĞLU DESTEK SÖZÜNÜ TUTTU

Milletvekili Av. Burcu Köksal ile birlikte İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu ziyaret eden Dazkırı Belediye Başkanı İsmail Taylan, İhsaniye Belediye Başkanı Tunay Türkmen, Dereçine Belediye Başkanı Ömer Yıldız ve Yeşilçiftlik Belediye Başkanı Mehmet Ali Sakal Başkan İmamoğlu'na projelerini anlatmışlardı. İBB Başkanı İmamoğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Milletvekili Köksal’ın

Afyonkarahisar'daki Belediye Başkanlarının çalışmalarını zaman zaman kendisine aktardığını ve CHP'li Belediye Başkanlarının projelerine tam destek vereceğini ifade etmişti.

2021 YILININ İLK MÜJDESİ İSTANBUL'DAN GELDİ

Dazkırı Belediye Başkanı İsmail Taylan ise, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Milletvekili Av. Burcu Köksal'a emekleri nedeniyle teşekkür ederek, "İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret ettiğimizde projelerimizi anlatırken; öğrencilerimiz için yaptığımız okul servisi ve 65 yaş üzeri hemşehrilerimiz için ücretsiz olarak yaptığımız pazar servisimizden bahsetmemiz üzerine, bizlere destek olacağını belirten Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu sözünü tuttu. Mercedes-Benz 0345 tipi 37 yolcu kapasiteli solo otobüsü Belediyemiz araç filomuza kazandırdı. Koronavirüs salgını sonrası pazar ve öğrenci servislerimizi daha güzel bir şekilde yapmanın yanında şehir içi servisini de ekleyip yaptığımız hizmetleri arttırarak yeni hizmetlere başlayacağız. Desteği için Ekrem İmamoğlu Başkanımıza ve Milletvekilimiz Burcu Köksal’a teşekkür ediyor, ilçemize ve tüm hemşehrilerime hayırlı olmasını temenni ediyorum." dedi.

Editör: TE Bilisim