GENEL BAŞKANIMIZ MERAL AKŞENER’ İN ÖNDERLİĞİNDE

İYİ PARTİ İKTİDARA YÜRÜYOR.

İyi Parti Çukurova İlçe Başkanı Mustafa İlker AKÇA ” Genel Başkanımız Meral AKŞENER ‘ in çizgisinden ayrılmayacağız. “dedi.

Mustafa İlker AKÇA İlçe Başkanlığında düzenlenen toplantıda yönetim kurulu üyelerine ve partiye yeni katılan üyelerle yaptığı sohbette şunları kaydetti:

“ İyi Parti olarak yükselişimiz her gün biraz daha yükselmektedir. Bundan dolayı çalışmalarımızı daha da yoğunlaştırarak sürdürmeliyiz. Çukurova’da % 17 olan oy oranımızı %30 - % 35 lere çıkarmak hedefimiz olmalı. Bunu burada görüyor, burada bulunan tüm arkadaşlarımızın da isteklerinin bu yönde olduğunu düşünüyorum. Geçtiğimiz günlerde bir haftalık Fethiye gezisi yaptım. İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih ÇOBAN kardeşimizi ziyaret ettim. Orada beraberce esnaf ziyaretleri gerçekleştirdik. İnanın arkadaşlar Fethiye de dahi İlçe Başkanımızın önemli çalışmaları neticesinde insanların akın akın İyi Parti ‘ ye gelmesi umutlarımızı daha da güçlendirmiştir. İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih ÇOBAN ile ülkemizin gündemine dair hoş sohbetler ettik; Yeni üyelerin rozetlerini taktık. Başkanımız Ali Fatih ÇOBAN ‘ a konukseverliği için çok teşekkür ediyorum.”

Genel Başkanımız Sayın Meral AKŞENER  Çarşamba günü yapmış olduğu grup konuşmasında şunları söyledi:

“ Kimileri beş maaş beş müteahhit için çalışırken; biz , gençlerimizin geleceğini, esnafımızın dertlerini, milletimizin birliğini, ülkemizin bütünlüğünü dert ediyoruz, milletimizin derdi ile dertleniyoruz. İktidar yandaşları ile oturduğu masada hesap yapmakla meşgulken biz vatandaşlarımızla ülkemizin zenginliğini paylaşacak planlarımızı, çözüm önerilerimizi sonuna kadar anlatmaya devam edeceğiz. Dedi”

Arkadaşlar: “ Bizlerde Çukurova İlçe Teşkilatı olarak Genel Başkanımızın tüm çalışmalarına sonuna kadar destek vereceğiz. İyi Parti İktidara yürüyor. Bu kutlu yolda Allah hepimizin yardımcısı olsun. “

Editör: TE Bilisim