İyi Parti Çukurova İlçe Başkanı Mustafa İlker AKÇA, Çukurova İlçe Saymanı Yücel YÜCE ile birlikte büyük bir dayanışma örneği göstererek CHP Çukurova İlçe Başkanı Ümit Remzi ATAY ve CHP İlçe Sekreteri Başer TÜRKMEN ile birlikte Çukurova İlçesine bağlı Fadıl Köyü Muhtarı Emin İNCE’ yi ve İyi Parti Çukurova İlçe Başkanlığı Salbaş Sorumlusu Azmi DALDABAN ile birlikte köyün sorunları değerlendirildi,  görüşler alındı. Daha sonra yine Çukurova İlçesi Gökkuyu Köyüne geçen heyet burada Gökkuyu Muhtarı Vural ŞANLI ile de görüştü.

İlçe Başkanları köyün sorunları ile birlikte devam eden yol çalışmalarını da yerinde inceleyip değerlendirmelerde bulundular. İyi Parti Çukurova İlçe Başkanı Mustafa İlker AKÇA ve CHP Çukurova İlçe Başkanı Ümit Remzi ATAY burada yapmış oldukları gezi ve incelemeler için yaptıkları ortak açıklamalarda şunları kaydettiler :

“ Gece Gündüz çalışmalar yapıyoruz. Bugün hafta sonu olmasına rağmen yine vatandaşlarımızla birlikteyiz. Millet İttifakı olarak bizler büyük bir özveri ile tüm vatandaşlarımızın sorun ve sıkıntılarını gidermek için çareler arıyoruz. Bugün iki köy gezintisi yaptık. Çiftçi ve vatandaşlarımızın sorunlarını dinledik. Girdi maliyetlerinin sürekli artması nedeni ile çiftçi kardeşlerimizin tarımdan, üretimden hızla uzaklaştıklarını gördük. Ülkemizde yaşanan tüm sıkıntıları yakınen takip ediyoruz. Ekonomik sorunlar birçok esnafın olduğu gibi çiftçinin ve vatandaşın sırtına yükleniyor. Millet ittifakı iktidarında tüm sorunları çözecek çalışmalar yapacağız. Vatandaşlarımızla birlikte iç içe olacağız.”

Editör: TE Bilisim