Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar; "Herkes hakkını bilecek. Emekçinin hakkı emekçiye gidecek!" dedi.

Zeydan Karalar banka promosyonu için günlerce süren görüşmeler sonrası işçi başına 3555 TL hak kazanımı elde ettiklerini ve promosyon bedeli olarak alınacak 28.749.285 TL’nin tamamının 8087 işçiye verileceğini belirtti.

Adana Büyükşehir Belediyesi'nde işçilere müjde geldi.

İşçilere bir süredir uygulanan promosyon uygulaması ile ilgili Zeydan Karalar'dan önemli bir açıklama geldi. Açıklamaya göre emekçilerin bankadan aldığı promosyon için imzalar atıldı.

6 Mayıs Perşembe günü bankalar ile görüşmeleri bitirdiklerini belirten Karalar'ın açıklamasına göre, Adana Büyükşehir Belediyesi bünyesinde çalışan 8087 işçiye banka promosyonu verileceğini duyurdu.

3555 TL PROMOSYON

Zeydan Karalar'ın açıklamasına göre, belediye bünyesinde taşerondan kadroya geçenler dahil, 8087 personel 3555 TL banka promosyonu alacaklar. Adana banka promosyonu müjdesi yaklaşan bayram öncesi emekçiyi mutlu etti.

Konu ile ilgili açıklama yapan Karalar;

“Herkes hakkını bilecek, emekçinin hakkı emekçiye gidecek. Banka promosyonu imza töreninde emekçi kardeşlerimin bankadan aldığı promosyon miktarını yaptığımız görüşmeler sonucunda 6 katına çıkararak 3555 TL yaptık” dedi.

Editör: TE Bilisim