Başkan Zeydan Karalar, “Koronayı birlikte yeneceğiz.”

Şefkat köprüleri kuruluyor

Adana Büyükşehir Belediyesi, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da şefkat köprüleri oluşturarak, hayırsever vatandaşla, ihtiyaç sahibi vatandaşı buluşturuyor.

Adana kapalı belediye açık…

Adana Büyükşehir Belediyesi bir yandan pandemi nedeniyle mağdur olan kesimlere desteğini sürdürürken, bir yandan da bağış yapmak isteyen vatandaşlarla, yardıma ihtiyacı olan vatandaşları buluşturarak şefkat köprüsü oluşturuyor.

Geçtiğimiz yıl da aynı yöntemle hayırsever vatandaşları, ihtiyacı olan insanlarla buluşturan Adana Büyükşehir Belediyesi, kendi olanaklarıyla halka gerçekleştirdiği desteğin miktarını böylece artırıyor.

SİZ BAĞIŞLIYORSUNUZ  BİZ VATANDAŞLARIMIZA ULAŞTIRIYORUZ

Şefkat köprüsü oluşturulması için hayırsever vatandaşlara seslenen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, “Sevgili kardeşlerim; pandemi başladığında bağış yapmak isteyen vatandaşlarımızla, yardıma muhtaç vatandaşlarımızı buluşturmak için geçen yıl şefkat köprüsü kurmuştuk. Siz bağışlıyorsunuz biz vatandaşlarımıza ulaştırıyoruz. Bu mübarek Ramazan ayında da vatandaşlarımızın katkılarını bekliyorum” dedi.

DETAYLI BİLGİ VE DESTEK İÇİN

Bağış yapmak isteyen ve yardıma muhtaç vatandaşlar detaylı bilgi ve destek için sefkatkoprusu.com adresinden yararlanabilir ve 153 Çağrı Merkezi’ni arayabilir.

ADANA KAPALI BELEDİYE AÇIK

Öte yandan Adana Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs salgını nedeniyle  yurt genelinde uygulanacak kapanma süresince Adanalılara hizmete aralıksız devam edecek.

“Adana Kapalı Belediye Açık” sloganıyla hareket edecek olan Adana Büyükşehir Belediyesi, hizmetlerin aksamaması için yoğun çaba sarf edecek.

Başkan Zeydan Karalar, “Koronayı beraber yeneceğiz” mesajı verdi.

Editör: TE Bilisim