Birkaç ünlü, Uttar Pradesh'in Hathras'ında dört erkek tarafından toplu tecavüze uğrayan ve işkence gören 19 yaşındaki Dalit kadını için adalet talep etti.

Abhishek Bachchan, Kareena Kapoor Khan, Akshay Kumar, Farhan Akhtar ve Anushka Sharma gibi ünlüler, iki hafta önce Uttar Pradesh'in Hathras'ında dört erkek tarafından toplu tecavüze uğrayan ve işkence gören 19 yaşındaki Dalit kadın için adalet talep etti. Mağdur Kadın, haftalarca savaştıktan sonra 29 Eylül Salı günü bir Delhi hastanesinde öldü.

Abhishek Bachchan bir tweet'te, Instagram hikayelerindeki bir gönderide Kareena kadın için adalet talep ederken, "Bu durmalı. Tiksinmenin ötesinde," dedi.

"Kızgın ve sinirli! #Hathras çetesinde böylesine vahşet. Bu ne zaman sona erecek? Yasalarımız ve uygulamaları o kadar katı olmalı ki, sadece ceza düşüncesi tecavüzcüleri korkudan titretiyor! Suçluları asın. Kızları ve kız kardeşleri korumak için sesinizi yükseltin Yapabileceğimiz en az şey bu, "dedi Akshay, tweet'inde.

Anushka Sharma ve Farhan Akhtar da kızgın paylaşımlarda olayı kınadı. "#Hathras sonsuza kadar bu ulusun dokusunda bir leke olarak kalacak. Bu tür suçları işleyenleri koruyanlara ve bunları örtenlere yazık. Zaten parçalanmış ve kederli bir aileyi inkar etmek kızlarının son törenleri barbarca. İnsanlık Farhan görevinde, "öldü" dedi.

İşte ünlülerin sosyal medyada paylaştıkları:

Editör: TE Bilisim