Jandarma cop ve gazla müdahale etti...

Şirket yetkilileri ve çevre il müdürlüğü yetkilileri jandarma eşliğinde alanı terk etti...

Cengiz Holding 'in Kazdağları Halilağa Bakır Madeni projesinin halkı bilgilendirme toplantısı iptal talepleri dile getirildi. 

Kazdağları'nı ve katledilmek istenen tüm güzellikleri korumaya devam edeceğiz.

Kazadağları ile ilgili 15 Eylül’de yapılması planlanan toplantıyla ilgili çağrı metni şu şekildeydi;

“Cengiz Holding 'in Kazdağları Halilağa Bakır Madeni projesinin halkı bilgilendirme toplantısı yapılacak. Saat 11.00'de Hacıbekirler köyünde gerçekleştirilecek toplantıya bizler de yöre halkı ve yaşam savunucuları olarak kalabalık şekilde katılım göstereceğiz.

Eşzamanlı olarak bir Twitter hashtag kampanyası da başlatacağız.

Kampanyanın başlama saati 11.50 olacak. İlk tweeti Kazdağları Kardeşliği (@KazdaglarK) hesabından atacağız, hashtagi, yanlışlıkla önceden paylaşılmaması için kampanya saatinde paylaşacağız.

Tüm gün sürdürmeyi planladığımız bu kampanyaya vereceğiniz destekler Cengiz Holding'e karşı Kazdağları'nın sesini duyurabilmemiz için çok önemli.

1- İlk on dakika başka hiçbir twit atılmayacaktır.

2- Bu on dakikalık sürede @KazdaglarK hesabından atılacak olan ilk twiti önce beğenelim, sonra yorumla birlikte retweet edelim. Yorumumuzda hashtagi mutlaka kullanalım.

3- Yine @KazdaglarK'nin atacağı ilk twitin altına yorum yazalım hashtagi yorumlarda da mutlaka kullanalım.

4- Saat 12.00'de herkes kendi, özgün twitlerini atmaya başlayabilir. Unutmayalım, atacağımız twitlerde görsel kullanmak etkileşimi hızlandıracaktır. Görselleri'de yarın paylaşacağız.

5- Mümkünse şayet kampanya başlamadan önce en az 5 twitimizi belirlemiş olalım.

6- Atacağımız twitlerin arasına 10 dakika koyalım ve yine bu 10 dakikalık sürede hashtage tıklayarak önümüze gelecek bu hashtagle atılmış twitleri retweet edelim.

Unutmayalım, her retweet bir twit anlamında.

Tek başına hashtag kullanmayalım, twitter algoritması bunu spam olarak algılayabiliyor ve hashtagi geri plana atabiliyor. Kisa da olsa yanina yorum, emoji vs koyalım.

Kazdağları'nı ve katledilmek istenen tüm güzellikleri ancak birlikte kurtarabiliriz. Şimdiden herkese çok teşekkürler.

Editör: TE Bilisim