İngiliz aktör bir dergiye eve yürürken aldığı önlemleri anlattı ve durumun 'iç karartıcı' olduğunu söyledi.

Keira Knightley, cinsel tacizin ne kadar büyük bir sorun olduğundan bahsetmiş, kendisi de dahil olmak üzere cinsel tacize maruz kalmayan hiçbir kadını “gerçekten” tanımıyor.

İngiliz aktör, el yordamıyla teşhir edilmeye kadar “herkesin” bir şekilde taciz edildiğini söyledi.

Çarşamba günü satışa çıkacak olan Harper's Bazaar dergisine verdiği röportajda konuşan 36 yaşındaki oyuncu, durumun "kahrolası iç karartıcı" olduğunu söyledi.

Taciz yaşayıp yaşamadığına ilişkin bir soruya yanıt olarak, “Evet! Yani, herkeste var. Kelimenin tam anlamıyla, herhangi bir şekilde çaktırmadan ya da el yordamıyla ya da boğazını keseceklerini söyleyen ya da suratına yumruk atan bir adam ya da her neyse, hiç kimseyi tanımıyorum.

“Kadınlar eve yürürken güvenliklerinden emin olmak için aldıkları tüm önlemleri listelemeye başladıklarında, 'Hepsini tek tek yapıyorum ve aklıma bile gelmiyor' diye düşündüm.”

Knightley daha önce samimi sahneleri çekerken rahatsızlığından ve kadınların nasıl flörtöz ya da annelik yapmasının beklendiğinden bahsetmişti. “Annelik ve bedeni kabullenme yolculuğuyla ilgili bir hikaye yapıyor olsaydım, üzgünüm ama bunun bir kadın film yapımcısıyla olması gerektiğini hissediyorum” "Mutlak bir yasağım yok, ama erkeklerle bir tür işim var."

Son röportajında, pandemi çocuk bakımı endişeleri nedeniyle dönem dizisi The Essex Serpent'ten çekilen iki çocuk annesi, karantina sırasında ailesinin moralini nasıl yüksek tuttuğunu da anlattı.

Müzisyen ve Klaxons grubunun eski üyesi olan kocası James Righton'dan Edie ve Delilah adında iki çocuğu var.

Editör: TE Bilisim