Türkiye KHK Paltformları Birliği yazılı bir basın açıklaması gerçekleştirerek Twitter etkinliğine çağrı yaptı.

Platform çağrısında: “EkmekDeğil AdaletAskıda” başlığıyla gerçekleştirilecek etkinliğe katılım istedi.

KHK Platform Birliğinin Konuyla İlgili Açıklaması Şu Şekilde;

“Toplum olarak tarihten bu yana bir çok zorlukla karşılaştık. Her defasında toplumun bir kesimi veya bir değer yargısı alaşağı edilirken insani değerlerden uzaklaşılıp, otoriter rejimlerin soğuk ve şefkatsiz yüzüyle karşılaştık.

Dini ve milli değerler iktidarlar tarafından bir kesime sopa bir kesime afyon şeklinde sunularak gerçeği göremeyen bir toplum meydana getirildi.

''İnsanı yaşat ki Devlet yaşasın'' diye göreve gelenler, koltuklarını korumak için devlet gücünü insanlar üzerinde acımasızca kullandılar. 

Tam 4 yıl önce bugün, çoğu eğitimci ve akademisyen olmak üzere, 10.131 kişi 675 sayılı KHK ile sorgusuz ihraç edilmiş bir kısmı da hapse atılmıştır.

Yıllardır Askıda olan Adaleti oradan alıp tekrar mahkeme kürsülerinde memleketin hizmetine sunmadan, toplumun refah ve huzur bulması mümkün değildir.

Bizler KHKLILAR PLATFORMLARI BİRLİĞİ olarak Tüm halkımıza ve kamuoyuna sesleniyoruz; Ekonomik sıkıntıda olan ülkemizin huzur, barış ve refaha çıkmasının tek yolu var. Devletin üzerinden çıkarılıp Askıya asılan Adalet, tekrar devletin üzerine giyindirilmedir.  

VE DİYORUZKİ

EkmekDeğil AdaletAskıda

Saat: 21:00 de başlıyoruz

Kısa ve özgün tweet ile başlayalım.

Beşer dk ara ile twit atalım bol rt/fav yapalım.

Saatinden önce tweet atmayalım.

‼️Desteklerinizi bekliyoruz

Editör: TE Bilisim