15 Temmuz darbe girişimi sonrasında ilan edilen OHAL sonrası çıkarılan KHK’larla işlerinden atılan mağdurlar ve bu süreçte hak ihlaline uğrayanların tüm mazlumların sesini duyurmak için kurulan KHK TV YouTube kanalı kısa film yarışması düzenliyor.

30 Haziran’da hayatını kaybeden Prof. Dr. Haluk Savaş genel yayın yönetmenliğinde 1 Ağustos 2019’da kurulan KHK Tv YouTube kanalı tarafından düzenlenen kısa film yarışmasının OHAL ve KHK hak ihlallerini geniş kitlere ulaştırmayı ve KHK sorununun çözümünde katkı sağlamayı amaçlıyor.

HERKESE AÇIK OLACAK

KHK Platformlarının da desteklediği kısa film yarışması “KHK’lıların Yaşadığı Zulümler” ana temasını taşıyacak, amatör ve profesyonel herkese açık olacak.

En fazla 5 dakikayla sınırlı olacak kısa film yarışmasına katılacakları eserleri 29 Ocak Cuma gününe kadar “[email protected]” adresine mail veya wetransfer yoluyla ulaştıracaklar.

BİRİNCİYE 10 BİN, TOPLAM 23 BİN LİRA ÖDÜL VERİLECEK

11 Nisan 2021 Pazar günü açıklanacak kısa filim yarışmasında birinciye 10 Bin, İkinciye 5 bin, Üçüncüye ise 3000 Türk Lirası ödül verilecek. Ayrıca yarışmada Prof. Dr. Haluk Savaş Özel Ödülü verilecek. Bu ödülün tutarı ise 5 bin Türk Lirası olacak.

Kısa film yarışmasının şart namesi son başvuru tarihine kadar www.khktv.org web sitesinde yayınlanacak.

Editör: TE Bilisim